#24 Salih Dursun

top salihe kanattayken gelince kanalı değiştiriyorum.

Sabri'deyken en azından kumandaya dokunmuyordum.

Bu çocuktan ancak savaşçı orta saha olur bek yada kanat olmaz.

Ön libero oynar ancak. Sert, defansif anlamada da fena değil. Kanatta oynayamaz çünkü hızı yok. Stoperde de zor oynar gibi çünkü çok ağır.

bunun kontrati herhalde cumartesi gecesi bi mekan da kafalar bin besyüz ken yapildi

2.5 milyon nedir arkadas?

Yahu Mancini bu adamı neden aldı? bizim sağ tarafta eboue ve sabri var üstüne bu alındı. Eboue de sabri de fizik olarak güçsüz.

Bence alınma nedeni sert ve güçlü olması. Rakibin kanat oyuncularını bezdirmesi, fizik olarak mücadele etmesi için ideal bir oyuncu belki öndeki kanat oyuncuları(hem bruma hem aydın sakatalanmasa daha farklı bir taktikte olur) sonuçta uzun vade de bence işimize yarar. rakibi bezdirsin sarı kart görsün sorun değil alternatifi var ama o kanatta güçlü olması bence önemli.

Çok da kötü değil ya ortaları falan tehlike yarattı. Ama ortasahada kesici olsa veya stopere kaydırılsa daha iyi olur

Yahu Mancini bu adamı neden aldı? bizim sağ tarafta eboue ve sabri var üstüne bu alındı. Eboue de sabri de fizik olarak güçsüz.

Bence alınma nedeni sert ve güçlü olması. Rakibin kanat oyuncularını bezdirmesi, fizik olarak mücadele etmesi için ideal bir oyuncu belki öndeki kanat oyuncuları(hem bruma hem aydın sakatalanmasa daha farklı bir taktikte olur) sonuçta uzun vade de bence işimize yarar. rakibi bezdirsin sarı kart görsün sorun değil alternatifi var ama o kanatta güçlü olması bence önemli.

Salihi mancininin transfer ettirdiğini düşünmüyorum hatta koray günter,veysel sarı ve umut gündoğanıda mancini istememiştir.Scout ekibinin önerileriyle alınmış olabilirler.

Defansif anlamda belki iş yapar ama ofansif anlamda çok düz bir oyuncu. Çöp geldi çöp gidecek.

Stoper veya Ceyhun gibi ön libero olabilir.Sağ bekte beklediğimiz katkıyı verebileceğini sanmıyorum.

Tespitlerimde hakli ciktigimi görüyorum.Cok büyük yazik yedik ,Yönetim sagolsun

Bir daha Kayseriden oyuncu alanin...

Idare eder ya ama bir anadolu takımında. Çok ama çok uzak Galatasaray seviyesinden. Kadroda en az seviyeli futbolcu. Gençlerde dahil. Hadi denersin ucuza aldın diye veysel gibi. Tutarsa tutar misali. Ama 2.5 milyon euro.. Ayıp be arkadaş. Veyselin fiyatı ile karıştırmış olmasınlar kaptaki acıklamada?

Olmayacak duaya amin denmez , bu adamdan hiçbir şey olmaz ne bek ne stoper ne ön libero hiçbir şey olmaz tam bir kalas , bu transferi kim yaptırdı aklım almıyor 2,75 milyon da para verildi bu parayı Tarık 'tan niye esirgediler de bunu aldılar aklım almıyor.

Arkadaş bunu hangi scout alır yahu bu adamı hangi futbol zihniyeti buraya getirir , kapı gibi de kontrat yapmıştır bu bide.

Mucadeleci hirsli cocuk ve defansi fena degil, ama ne yazikki hucumda yetersiz. Onlibero olarak degerlendirilebilir.

Geri
Üst Alt