#24 Salih Dursun

Hurma Amrabat gibi adamı bile anca 8.5'a vermiş.Bu adamın 2.5'a adam satmasından belli.Üstelik Salih daha genç ve yerli.

Hic abartmiyorum, gercekten..

Galatasaraya gelmis gecmis en kötü oyuncu.

Ali Turan , Mustafa Sarp bunları da içine katalım üçü arasından karar verelim , ancak karar vermekte zorlanmayacağım tek şey Kayseri 'den Messi gelse almam.

*Ali Turan,Amrabat,Salih Dursun bunlar bizde oynayan

*Bide yere göğe sığdıramadıkları Topuz ve Gökhan Ünal

-Türk futbolunu gerileten kalas bir takım Kayserispor , ligde iki takımları var beter olsun ikiside düşsün.

Buna verlilen 2.750.000 € üstüne 1.500.000 € daha koyup Vidicin bir senelik parasi cikardi.

mişşet ne bekliyorda alamadı ben anlamadım gidin kendinizde arayın tatmininizi adamın yapabildikleri belli ve görev adamı. her takımda bu tarz adamlara ihtiyaç vardır. ayrıca hücümü iyi degilsede ortanın biraz altı. cizgiye inip yaptıgı ortalar gayet mantıklı,tek paslarıda gayet olumlu kullanıyor.

neyse vibrasyona devam edin

Hic abartmiyorum, gercekten..

Galatasaraya gelmis gecmis en kötü oyuncu.

hadi lan orda şov yapma

mişşet ne bekliyorda alamadı ben anlamadım gidin kendinizde arayın tatmininizi adamın yapabildikleri belli ve görev adamı. her takımda bu tarz adamlara ihtiyaç vardır. ayrıca hücümü iyi degilsede ortanın biraz altı. cizgiye inip yaptıgı ortalar gayet mantıklı,tek paslarıda gayet olumlu kullanıyor.

neyse vibrasyona devam edin

hadi lan orda şov yapma

:rolleyes:

Cöph-lesh-berbat-rezil

Ciddiyim benim top teknigim bunun iki kati.

3 milyonu cöp icin cöpe attik.

Yuh bee

Mücadeleci, hırslı, fizikli ama hepsi bu. Yetenek top ve becerisi sıfır. Kayseri'den yediğimiz 3. kazık maalesef. Umarım Mancini bu adamı sağ da değilde libero da yada defansta dener belki orada iş yapar ama ileri gidip orta açacak çalıma girecek kanat idare edecek adam değil. Koy defansa belki güreşerek mücadele ederek daha çok verim alırız.

Ben dün akşam beğendim.Gayet iyi oynadı.

Funny%2BGif%2BPictures%2Bfree%2B%283%29.gif

Top tekniği berbat, onun dışında mücadeleci ve defansif olarak fena değil. Ancak bu top tekniği ile sağ-bek olarak ilk 11'e alınmamalı ve önemli maçlarda oynatılmamalıdır.

Bence bundan ancak ön libero olur. Ama Topal gibi tek yönlü olur, yoksa sag bek falan hikaye, o mevkii icin cok yetersiz bir profil ciziyor.

Bencede kötü degildi. Abarttiklari kadar yetersiz bir futbolcu degil. Taktilar mi takiyorlar.

Kusura bakmasınlar ama taraftarımızın bir kısmı leş.Bildiğin transfer taraftarları.Salih'i al koy yedeklere.Bi zararı mı var.? Oynadığı şu kısa süreler içinde Sabri'den daha iyi orta açtı,daha isabetli ortalar açtı.

Simdiye kadar ki cizdigi performans cok yetersiz. Sag bek falan oynayamaz bizde. En fazla stoper olur ki stoper icin bile yetersiz. Top teknigi inanilmaz derece de kotu. Fizigi iyi sadece.

Biraz daha beklemek lazim belki gelisir ama suan'a kadar Tugay'in kazigi. Ozellikle top teknigi uzerinde dursun. Idmanlar sonrasi ekstra idmanlar yapsin. Teknik heyetten top teknigi uzerine ozel bir program istesin.

Top teknigini gelistirebilir. Bazi seyleri gelistiremezsiniz ama bunu gelistirebilir. O yuzden bol bol idman yapsin bunun uzerine. Yoksa 2.7 milyon € cope gidecek. Keske Tarik alinsaydi bunun yerine. Her iki bek'i de yedeklerdik.

Dun Salih-Eboue yerine Tarik sol bek oynardi mesela. Suan sol'a koyabilecegimiz oyuncu yok Telles disinda. Balta var o da sol stoper olarak kullaniliyor. En dogrusu da bu. Orda verimi artiyor.

Geri
Üst Alt