#24 Salih Dursun

Oynadığı birkaç maçta vasatın altında kaldığı doğrudur...Ancak bu kısa sürede yapabildikleriyle ''Bunun limiti bu işte!'' diye kesin hükme varmak yanlış olur, bariz antrenman eksikliği hissediliyor, kendisi de ifade etti zaten...

Tam formunu bulduğunda çok daha faydalı olacaktır...Lakin, maç başı 15 km de koşsa, yetenek itibariyle, Gökhan Gönül/Caner performansına ulaşamayacağı aşikar...

Tugay ın bu transferde ısrarcı davrandığı söylendiğinde -ihtiyaçta had safhada olduğundan- stoper mevkii için düşünüldüğünü zannetmiştim; Koray/Burdisso transferleri ve henüz orada denenmemiş olması bu zannımı doğrulamadı...Öncelikli mevki olarak sağbek için alındıysa bende fiyat/muhtemel performans oranını astronomik bulanlara katılırım...

Defansif olarak gatet iyi bence...Mancini geliştirecektir onu.

Cok yetenekli, hirsli, ve her mevkide oynuyor, bu yakinda Milan, Juventus e falan gider bu gidisle..

Kayseri den aldigimiz her oyuncu zaten super cikmisti..

:emmersed:

Neyse saka bir yana, takimda kalir bence uzun yillar da (Sabri, Aydin lar nasil kalmissa), ama Mancini nasil kullanir bilemem, galiba joker gibi, nerede defansif olarak sorun gorurse oraya alir bunu koyar galiba, baska bir mantik goremiyorum.

+: Hirsli, cok istekli, cok mucadele ediyor, guclu ve sert, kalbi sari kirmizi

-: Yeteneksiz, oyun gorusu/zekasi dusuk, teknik sifir

Hayırlı olsun. Yetenekli bir oyuncu bence, umarım kendini gösterip takıma faydalı olabilir...

Almanyada Eintracht Braunschweig takımına sene gelin alın dersem adamlar aynen şu cevabı yapıştırır sana" iyide biz 2ci lige düşdük amatör kümeye değil"

Galatasarayımıza yakıştıra bilen bu tür oyuncuyu futbol bilgisinden öte Galatasaraylığından şüphe etmek gerekir diyecem ama hadimizde değil tabiki

Zamanında Ceyhun'a yapılan muamele şuanda bu çocuğa da yapılıyor.Sonradan kıvıranlar, bi kaç ay sonra veya en geç seneye laflarını yutacak bundan da eminim.Mancini aldırdı ise oturup bekleyeceksin, sabır edeceksin,saygı duyacaksın.

Almanyada Eintracht Braunschweig takımına sene gelin alın dersem adamlar aynen şu cevabı yapıştırır sana" iyide biz 2ci lige düşdük amatör kümeye değil"

Galatasarayımıza yakıştıra bilen bu tür oyuncuyu futbol bilgisinden öte Galatasaraylığından şüphe etmek gerekir diyecem ama hadimizde değil tabiki

Olur boyle transferler. Fatih hoca bunun daha kotusu olan Yigit Gokoglan'a israrla ayni parayi verdirtmisti. Yigit Gokoglan gibi bir oyuncuyu Galatasarayımıza yakıştıran Fatih hocanin futbol bilgisinden öte Galatasaraylığından şüphe etmek gerekir mi?

Olur boyle transferler. Fatih hoca bunun daha kotusu olan Yigit Gokoglan'a israrla ayni parayi verdirtmisti. Yigit Gokoglan gibi bir oyuncuyu Galatasarayımıza yakıştıran Fatih hocanin futbol bilgisinden öte Galatasaraylığından şüphe etmek gerekir mi?

Manisadayken bukadar kötü değildi yığit ama. Bizdeki yiğiti ama değerlendirsek kesinlikle aynı sonuca vara biliriz. Neyse, veyselin bonusu olarak bakmakda fayda var belkide. Ne bonus ama...:(

Ben her şeye rağmen umutluyum Salih'ten.Mancini ona uygun bir yer bulacaktır takımda.

Seneye tam potansiyelini gösterecek bu sene bir şey beklemeyin Şampiyonlar ligi listesine girememesi'de tam hazır olmaması yüzünden oyun anlamında'da gelişime ihtiyacı var.Ancak şu açıkca görülüyor ki 3-5-2 topcusu değil 4-2-3-1'in ideal sağ beki olur seneye çıkışa geçer...

Seneye tam potansiyelini gösterecek bu sene bir şey beklemeyin Şampiyonlar ligi listesine girememesi'de tam hazır olmaması yüzünden oyun anlamında'da gelişime ihtiyacı var.Ancak şu açıkca görülüyor ki 3-5-2 topcusu değil 4-2-3-1'in ideal sağ beki olur seneye çıkışa geçer...

Sampiyonlar Ligi'nin ne alakasi var? Yalnizca 3 futbolcu ekleme haklari vardi, tabii ki Telles, Hajrovic, Burdisso varken Salih'i koyacak degiller. Daha fazla ekleyebilselerdi onu da diger yeni transferleri de eklerlerdi mutlaka. Mancini yeni transferler icinde en cok Salih'e sans verdi bu gune kadar. Yabancilarla kiyaslanmaz, onlar kontenjana, lisansa filan takildilar ama yerli oyuncular icinde de en cok Salih forma sansi buldu. Demek ki Mancini begeniyor, bir sey goruyor. Ben de pek begenmiyordum ama son macta bir gelisme gordum, bence geldiginden beri en iyi macini oynadi.

bence geliştirebileceği bir tekniği var, basit oynamayı öğrenirse oyun bilgisini biraz arttırırsa iş yapar. ama önünde de ondan şuan çok önde oyuncular var.

Ceyhun vakasi iki olursa görürsünüz biraz ders alin erkenden asip kesmeyin.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok bos bir transfer, asla 18'e giremez.

niye aldık bu adamı 3m€ verdik birde

hadi ontivero,oğuzhan genç ve yetenekli topcular bunda bi ısık göremedik

patladı elimizde ft transferine benziyor

En mantiksiz transferimiz bu oldu malesef, digerlerini kismen anladim ama buna € 2.750.000 verilmez di yani.. Neyse hayirlisi.

Geri
Üst Alt