#24 Salih Dursun

Dogru dürüst oynatmadan bitirdiniz cocugu. Tebrikler.

Ilk macinda astiniz, bitirdiniz zaten. Bu Salih´e gicikliginiz nerden kaynaklaniyor anlamadim.

Alex Telles gibi kivrak ve teknik degil diye, yok ettiniz gencecik cocugu.

Galatasaray taraftarinin bu kadar acimasiz olmasini kabul edemiyorum.

ortasahada deger bulabilecek bir zat ozellikle fizigi ilen

herhangi biseyi stop edemez stopperde

orta sahada eder ama

veysel transferiyle forma şansı iyice azaldı. sağ bekte 3 kişi var stoperde 5 kişi var sol bekte telles var orta sahada ceyhun-yekta-emreç daha forma bulamıyor. bu çocuk nerde oynayack? işi zor sezon sonu kiraya veririz gibi

Salih'i kim aldırdıysa tebrik ederim. Burada daha gelmeden bas bas bağırdık almayın bu çocuğu diye. Tarığa verseydik keşke o parayı.

seneye kiraya verilir bi klüpte kendini geliştirir. şu anda paf takımda bile kendine zor yer bulur.

Senden bir cacik olmaz birader, insallah benim yüzümü kara cikartirsin fln diyecegimde yani imkansiz.

Cok kötü bir futbolcu, 18'e bile giremiyor haliyle. 9 trilyon para gitti..

o parayı eskişehire versek tarık aytaç pakedi yaparlardı malesef rezil bir transfer

Dogru dürüst oynatmadan bitirdiniz cocugu. Tebrikler.

Ilk macinda astiniz, bitirdiniz zaten. Bu Salih´e gicikliginiz nerden kaynaklaniyor anlamadim.

Alex Telles gibi kivrak ve teknik degil diye, yok ettiniz gencecik cocugu.

Galatasaray taraftarinin bu kadar acimasiz olmasini kabul edemiyorum.

Yorumlarına katılıyorum renkdaş ama hakikaten Salih 'ten bi cacık olmaz.

2-3 hafta önce dediklerimiz çıkıyor , bakın adam kadroya bile giremiyor adamda kalite diye bişey yok be kardeşim hangi mahluk bu kadar parayı bu herife verir de Tarık ' a vermez aklım fikrim almıyor.

O fizikle ve o ağırlıkla afedersiniz bi b*k olmaz . Servet Çetin + Mustafa Sarp karışımı adam . Mevkisi defans olsa yine anlayacağım adam bek oynuyor :D

Keske ben onun yerine Galatasaray'da oynabilsem.Bedava oynarim bile... Ah,ah,ah...:(

abi ne güzel unutmuştum böle bi oyuncunun varlığını niye hatırlatıyosunuz :crushed:

2-3 hafta önce dediklerimiz çıkıyor , bakın adam kadroya bile giremiyor adamda kalite diye bişey yok be kardeşim hangi mahluk bu kadar parayı bu herife verir de Tarık ' a vermez aklım fikrim almıyor.

Genel olarak baktigimizda haklisin. Ona verdigimiz parayi Tarik Camdal´a verebilirdik, hatta vermeliydik.

Ancak bu kadar da kötülemeye gerek yok artik. Futbolcumuz sonucta ve daha genc. Biraz sabredelim, baska caremiz de yok.

Mutlaka bir sekilde faydalaniriz kendisinden. Bknz: Ceyhun, Yekta vs. Bunlara da cöp muammelesi yapiyorduk. Oynuyorlar.

O da oynar bir sekilde. Stoper mi oynar, sag bek mi oynar ara ara bilemem. Biraz daha sabretmemiz gerekir.

bu çocuk adam olur.sövmeye devam edin.

Geri
Üst Alt