#25 Berk İsmail Ünsal

Lukaku A takimla oynad. Berk A takimla oynamadi. Biz dun tamami yedeklerden olusan ve ilk defa beraber oynayan oyuncularla oynadik.

Arada DAGLAR KADAR fark var. Biz dun hucumda hemen hic etkili olamadikl. Berk Ismail'i birde A takimla gormek lazim. Ustelik oyle 1 maclik degil.

Genc oyunculara sabredeceksin. Zaman vereceksin. Oyle 1,2,3 diye patlama yapmazlar. Eminim Tokatspor macinda "Waaauw Ontivero" demissindir. Ayni Ontivero dun etkili olamadi. Berk'ten cokta farki yoktu.

Yok arkadas. Bu zihniyetle zor genc oyuncu yetisir. Hemen 1 macla asip keserler.

Tokat maçındada bişeyler koysaydı "Waaauww Berk" deseydik. Kaleciyle karşı karşıya kalmış artık o pozisyonun as takımı yedek takımı olmaz. Senin gibi zihniyetler olduğu sürece daha çok Sabrilerimiz,Aydınlarımız olur

Tokat maçındada bişeyler koysaydı "Waaauww Berk" deseydik. Kaleciyle karşı karşıya kalmış artık o pozisyonun as takımı yedek takımı olmaz. Senin gibi zihniyetler olduğu sürece daha çok Sabrilerimiz,Aydınlarımız olur

Tokat maçinda iyi oynamadi diye kötü mü demek lazim?

Burak Tokat'a karsi gol atmazsa kötü mü?

Hemen faydali olur demedim.Cl maclarinda zaten oynuyacak kaliteyi birak lig maclarinda da ilk 11 oynuyamaz simdilik Yalniz ,Semih Kaya gibi üzerinde durulursa sürekli forma sansi bulursa yemin ediyorum Burak'dan daha faydali olur.

Gol atar gol kacirir o detaylara girmiyorum daha faydali olur diyorum.

Burak bu sene cl olsun lig olsun 10larca gol kacirdi.Takim Oyununa da faydasi cok düsük .Umarim Sene sonu Burakla yollar ayrilir.

demek istediklerini anlıyorum ancak bunların berk ile de alakası var. sabri de ilk çıktığı zaman hepimizi heyecanlandırdı ya da mertan caner öztürk.. belki aydın.. ama üstüne bir şey koyamadılar. yani burada olay üstünde durulmasından çok futbolcunun ne reaksiyon göstereceği. yoksa belkide gelmiş geçmiş en iyi oyuncumuzda olabilir. ihtimal olarak konuşuyorsak. ama bir şey de olmayabilir. henüz bu seviyede x oyuncudan daha faydalı olur demek ütopik geldi sadece. iyi forumlar kardeşim.

Allahtan Mancini reyis iyi bir hocada buradaki FM tayfasi gibi hemen 1 genç oyuncuyu 1 maçla silecek filan değil.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Berk özelinde değil genel olarak konuştum. Genç oyuncuların hepsine sallanmış neredeyse. Sonuçta bu oyuncular kısa vadeli yatırımlar değil, uzun dönemde gelişip takımın iskeletinde yer bulabilsinler diye alınan isimler. 2 hafta da müthiş işler yapacak düzeye gelmelerine imkan yok. Hayatlarında ilk kez beraber oynuyorlardır herhalde. Berk dediğimiz oyuncu da 3 yıldır A2 takımın dışına çıkamadı, ilk kez bir hoca şans tanıyor. Biraz üzerine düşmek lazım diye düşünüyorum. Zaten bu oyuncuların bazıları kiralık gönderilecektir büyük ihtimalle.

İlla ki. Sonuçta 2'si takımın değişilmezi olsa önlerinde 12-13 yıl olacak. Bu da çok ciddi bir olay. Demek istediğnizi anladım ;)

Olumsuz eleştirileri anlıyorum, maç boyu olumlu bir hareketini göremedik...Güç yok, hız yok, topla beceri yok (1.90 boyundan başka söylenebilecek hiç bir şey yok hatta!)...Gençtir, gelişir der bekleriz, aksini söyleyen de pek yok zaten, birkaç tezcanlı dışında...Hemen savunmaya geçip, Umut tan (Bende beğenmem), Burak tan iyi diyenler çok romantik kalıyorlar doğrusu...Şahsen hayal kırıklığına uğradım. Tamam genç oyuncu, zamanla güçlenecektir de 19 yaşında da olsa bu kadar güçsüz bir görüntü vermesi, beklentilerimi çok çok azalttı; üzerine ne kadar koyabileceği muamma...Alt yaş gruplarındaki performanslar çoğu zaman yanıltıcı oluyor; ''Hakan Şükür' ün veliahtı'' Özgürcan ın nerde olduğunu kaç kişi biliyor?...Avrupa Şampiyonu olan Genç Milli takımdan bile Okan Buruk ve Oktay Derelioğlu dışında kayda değer kariyer yapan olamadı...

Zamanla tecrübe kazanıp Galatasaray'ımıza çok faydalı olur inşallah...

Galatasaray AS kadrosundan baya uzak daha henüz. Daha çok yol kat etmesi gerekir.

Bizim türk oyuncularımız maalesef bir balloteli gibi mesela erken yaşlarda patlama yapımıyor genelikle.

Daha genc diye diye genc semihler gibi 26-29 a kadar gencim ben no panik havasında ola biliyorlar.

Elin balotelileri 19 yaşında avrupa kupa finali oynuyorlar.

Tarih tekerrür eder mi gençler?Berk İsmail Ünsal galip getirebilir mi aslanımızı???

İlk yarıda Sneijder'in yapamadığı vuruşu sen yaptın helal :ka21:

Bundan sonra Berk oynasa bir şey demem.Burak'ın Umut'un kredisi kalmadı bende.

berk 50 tane kaçırsın 1 laf edersem şerefsizim 2 aydır diyoruz berk oynasın artık diye

Vuruşunu beğendim. İnşallah devamlılık sağlarda daha net bilgi elde ederiz.

inşallah bundan sonra oynar,buraktan kurtarırsa berk kurtarır bizi

Bari sen futbolcu olda bizi su 2 kazmadan kurtar.. Hele Burak i satarsak sen kendini iyi gelistirki, artik sen oynarsin..

Bu topçulara çaprazdan plase vurmayı kim öğretiyorsa onun kafasına sıçayım.

Geri
Üst Alt