Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
son vuruslari yetersiz derken zaten bi kere vurus yapti![]()
Geçen maçta da 1-2 tane vardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son vuruslari yetersiz derken zaten bi kere vurus yapti![]()
Biraz yanlı olmuş sanki. Evet abartılı mesajlar var ama kimse Koray'a, Emre'ye, Umut'a bu kadar yüklenmiyor? Ayrıca 2 maçta 2 pozisyon yakaladı, oralarda kalitesini göstermezse tepki gelmesi normal.
kusura bakmayın son 3 yılda en az 20-25 maçını canlı izlediğim adamı birazda olsa tanıyorum herhalde. 2 tane gol kaçtı diye gönderelim amatörde oynasın o zaman. hatta burak da yanında gitsin istersiniz. o top gol olsa yazılacaklar şunlardı.
müthişti, maç boyu çok koştu , pres yaptı, hırslydı, fiziki olarak iyi göründü. ...........uzar gider..
bir daha yazayım , berk in en önemli özelliği hava topları maç boyu 1 tane bile top getirmezsen kanatdan bu kadar oynar. kimse kusura bakmasın.
Burak gitsin diyen ekipten değilim. Çabuk oyuncu asmayı da sevmem açıkçası. Zaten önceki mesajlarımda da söyledim, bekleme taraftarıyım ama bizim aradığımız kişi olamayacak gibi hissettiriyor. Belki benim taktik düşüncemle alakalıdır çünkü havadan oyunlardan çok haz etmem.
en önemli özelliği hava topları , tek özelliği değil..
Tamam da son vuruş olarak zayıf, Burak gibi yıpratan, basan oyuncu değil, sert ve yırtıcı değil, fizik olarak korkak olmak zorunda çünkü yanlışlıkla çarpsalar yerden sekiyor. Adam geçebilen bir tekniği de yok. Uzaktan şut atmayı sevmiyor. Belki vardır ama bunları denemedi bile. Ondan diyorum bekleyelim bakalım diye.
Ha belki korkuyordur, heyecanlıdır. Bir şey diyemem. Ayrıca ben kötü oynamasını istemem sonuçta Galatasaray'ın oyuncusu.
karşılaştırma konusunda çok fazla birşey demiyorum. burak yılmaz ın beşiktaş ve fenerbahçedeki ilk yıl performansına bakın sadece lütfen. ( bu gibi takımlarda hücum oynamak, anadoluda oynamakdan çok farklı)
altyapıdan çıkacak özelliklede bir hücum ismin harikalar yaratması mucizeden ötedir. alt da oynanan oyun yapısı ve bu seviye çok farklı , ben berk çıksın ligde 11 oynasın demiyorum. ama çokdan antrenmanlara alınması gereken bir isimdi ve sadece 1 haftadır sürekli takımla antrenmana çıkıyor. bu çocuğu 105 dk izlemiş bir adam gönderilsin diyorsa benim sıkıntım onunla. ayrıca şut özelliği vardır berk in. ama dediğim gibi bu seviyedeki oyun tarzına ayak uydurmak 1 maçta kolay değil. topla adam geçmek bu fiziki yapıdaki bir oyuncu için çok da kolay değil. evet güç eksikleri tüm altyapıdan gelen oyuncularda olduğu gibi var. tüm bu değerlerdirmelerin yanında maçı şöyle bir göz önüne getirin ve kaç tane hedef pas aldığına bakın. benim diyeceklerim bu kadar.
biraz üzerinde durulsun Burak'dan daha faydali olur.Bu cocuk tutacak inshallah