#25 Berk İsmail Ünsal

şu bilgiyi bir aklımıza koyalım önce. berk, burak gibi önüne top at ,koşsun yaratsın tarzında bir oyuncu değil. ya sırtı dönük kullanacaksın yada kenarlardan orta getireceksin. bu söylediklerim maç boyunca ya 1 kere oldu ya hiç olmadı. karşı karşıya pozisyonda da gayet iyi bir yere gidiyordu top , son anda bir adım öne gelen kaleciye çarpmasa..

Tokat maçında da bu maçta da çok önemli bir fırsat yakaladı. Değerlendirse özgüven kazanması adına çok iyi olacaktı. Bence sezon sonu her maç oynayabileceği bir takıma kiralanmalı.

Cok zayif guc olarak. son dk hafif bir hamleyle yaprak gibi savruldu. guclenmesi sart. Bir de biraz daha fazla guvenle oynasa fena olmaz. Eksigi cok umarim kapatir.

tapatalk

cafercan vardı zamanında ondan pek bir farkını göremedim. umutdan iyi olduğu söylenmiş ama katılmıyorum. kısa mesafe sprinti ve arkaya kaçışı çok iyidir umutun. sadece son 5 dakika da 2-3 defa yaptı bunu. berk ten böyle bir atraksiyon hiç göremedik. top tekniği fena değil kabul ama fizik olarak yetersiz mesela koşu özelliği olması lazım yada top saklama yada verkaç hiçbiri yok. galatasaray gibi bir takımın topçusunda farklı meziyetler olacak. gelecek sene yeniden değerlendiririz. :)

lesh topcu. ben daha iyiyim ondan.

direk baska takima gonderilmeli

yerine baska forvet alinmali.

thanks.

Hicbir ozelligi yok. Hic isik yok. Bosa zaman kaybi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet ya cok kötü bir oyuncu hatta Galatasarayin A2 takiminda bile oyniyabilek kapasitede degil yeaaa xd xD..

Cocuk kendisi kaldi önde ve sistem hic ona göre degildi..Genclerimizi yerden yere vurmaya vazgecin artik..

Bu kadar gencin arasından illa ki fire verilecektir. Bize uygun bir görüntü vermedi açıkcası.. Umarım yanılırım.

Evet ya cok kötü bir oyuncu hatta Galatasarayin A2 takiminda bile oyniyabilek kapasitede degil yeaaa xd xD..

Cocuk kendisi kaldi önde ve sistem hic ona göre degildi..Genclerimizi yerden yere vurmaya vazgecin artik..

Forvet oyuncusu olmak kolay değil, meziyetlerinin fazla olması lazım. Burak bile bize yeterli gelmiyorsa Berk'i yer bu taraftar.. Ben bu maça kadar Salih'i bile savundum. Ama ikisinde de bir ışık yok. Yine diyorum inşallah yanılırım.

Forvet oyuncusu olmak kolay değil, meziyetlerinin fazla olması lazım. Burak bile bize yeterli gelmiyorsa Berk'i yer bu taraftar.. Ben bu maça kadar Salih'i bile savundum. Ama ikisinde de bir ışık yok. Yine diyorum inşallah yanılırım.

Sanki bu çok bilmiş taraftarı takan varda...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

şu yorumlara gülmemek elde değil yeminle. size 35-40 yaşında forvet lazım. size mustafa sarp gibi yeteneksizler lazım. alt yapıdan oyuncu çıkmıyor diye ağlayanlar tokat maçındaki 15 dakikasını saymazsak ilk kez A takımda resmi maça 11 çıkan 19 yaşında bir oyuncuya yazdıklarınızda gerçekten ciddiyseniz bir gariplik var. ne bekliyorusunuz acaba. ilk maçında hemen hemen as kadrosu ile çıkan bir süper lig takımına messi gibi 2 gol 3 asist ilemi oynaycacak acaba. bu beğenmediğiniz adama kendi yaş grubunda milli takımın sürekli oyuncusu. a2 de oynayamaz diyen arkadaş git bir kaç gol atmış, o grupta en çok gol atan oyuncu kim bir bak. mesaj kasmak için uğraşıyorsanız komedya bölümü açık diye biliyorum ..

şu yorumlara gülmemek elde değil yeminle. size 35-40 yaşında forvet lazım. size mustafa sarp gibi yeteneksizler lazım. alt yapıdan oyuncu çıkmıyor diye ağlayanlar tokat maçındaki 15 dakikasını saymazsak ilk kez A takımda resmi maça 11 çıkan 19 yaşında bir oyuncuya yazdıklarınızda gerçekten ciddiyseniz bir gariplik var. ne bekliyorusunuz acaba. ilk maçında hemen hemen as kadrosu ile çıkan bir süper lig takımına messi gibi 2 gol 3 asist ilemi oynaycacak acaba. bu beğenmediğiniz adama kendi yaş grubunda milli takımın sürekli oyuncusu. a2 de oynayamaz diyen arkadaş git bir kaç gol atmış, o grupta en çok gol atan oyuncu kim bir bak. mesaj kasmak için uğraşıyorsanız komedya bölümü açık diye biliyorum ..

Biraz yanlı olmuş sanki. Evet abartılı mesajlar var ama kimse Koray'a, Emre'ye, Umut'a bu kadar yüklenmiyor? Ayrıca 2 maçta 2 pozisyon yakaladı, oralarda kalitesini göstermezse tepki gelmesi normal.

Geri
Üst Alt