#25 Berk İsmail Ünsal

Biraz yanlı olmuş sanki. Evet abartılı mesajlar var ama kimse Koray'a, Emre'ye, Umut'a bu kadar yüklenmiyor? Ayrıca 2 maçta 2 pozisyon yakaladı, oralarda kalitesini göstermezse tepki gelmesi normal.

kusura bakmayın son 3 yılda en az 20-25 maçını canlı izlediğim adamı birazda olsa tanıyorum herhalde. 2 tane gol kaçtı diye gönderelim amatörde oynasın o zaman. hatta burak da yanında gitsin istersiniz. o top gol olsa yazılacaklar şunlardı.

müthişti, maç boyu çok koştu , pres yaptı, hırslydı, fiziki olarak iyi göründü. ...........uzar gider..

bir daha yazayım , berk in en önemli özelliği hava topları maç boyu 1 tane bile top getirmezsen kanatdan bu kadar oynar. kimse kusura bakmasın.

Kötü değildi en azından paslı oyunda iş yapıyor.Kendine geliştirirse bence ışık var.Fiziği felanda gayet iyi yaşına göre,çalışmaya devam

kusura bakmayın son 3 yılda en az 20-25 maçını canlı izlediğim adamı birazda olsa tanıyorum herhalde. 2 tane gol kaçtı diye gönderelim amatörde oynasın o zaman. hatta burak da yanında gitsin istersiniz. o top gol olsa yazılacaklar şunlardı.

müthişti, maç boyu çok koştu , pres yaptı, hırslydı, fiziki olarak iyi göründü. ...........uzar gider..

bir daha yazayım , berk in en önemli özelliği hava topları maç boyu 1 tane bile top getirmezsen kanatdan bu kadar oynar. kimse kusura bakmasın.

Burak gitsin diyen ekipten değilim. Çabuk oyuncu asmayı da sevmem açıkçası. Zaten önceki mesajlarımda da söyledim, bekleme taraftarıyım ama bizim aradığımız kişi olamayacak gibi hissettiriyor. Belki benim taktik düşüncemle alakalıdır çünkü havadan oyunlardan çok haz etmem.

Burak gitsin diyen ekipten değilim. Çabuk oyuncu asmayı da sevmem açıkçası. Zaten önceki mesajlarımda da söyledim, bekleme taraftarıyım ama bizim aradığımız kişi olamayacak gibi hissettiriyor. Belki benim taktik düşüncemle alakalıdır çünkü havadan oyunlardan çok haz etmem.

en önemli özelliği hava topları , tek özelliği değil..

Birşeyini göremedim. Süper Lig'de alternatif olarak bile kimse almaz bunu kendimizi kandırmayalım. Eray gibi boş umutlar besliyoruz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

en önemli özelliği hava topları , tek özelliği değil..

Tamam da son vuruş olarak zayıf, Burak gibi yıpratan, basan oyuncu değil, sert ve yırtıcı değil, fizik olarak korkak olmak zorunda çünkü yanlışlıkla çarpsalar yerden sekiyor. Adam geçebilen bir tekniği de yok. Uzaktan şut atmayı sevmiyor. Belki vardır ama bunları denemedi bile. Ondan diyorum bekleyelim bakalım diye.

Ha belki korkuyordur, heyecanlıdır. Bir şey diyemem. Ayrıca ben kötü oynamasını istemem sonuçta Galatasaray'ın oyuncusu.

Bir kaç yıldır hazırlık maçlarında filan oynadı hiç bir numarasını göremedik. A2 takımında filan oynaması skandal.

biraz üzerinde durulsun Burak'dan daha faydali olur.Bu cocuk tutacak inshallah

Sorun güçse olur gider o. Amrabat Kayseri'den geldiğinde ilk Fiorentina maçında ayakta duramıyordu. 6 ayda evrim geçirip güreşçi oldu. Fırsatları biraz daha iyi değerlendirir ve daha hareketli oynarsa çok iyi olur kendisi için.

a2de 20 gol atmış.Fiziğini kullanmalı 1.90 boyu var ama kafa topunu alamıyor.Daha çok pişmesi lazım henüz üst düzey için yeterli değil

karşılaştırma konusunda çok fazla birşey demiyorum. burak yılmaz ın beşiktaş ve fenerbahçedeki ilk yıl performansına bakın sadece lütfen. ( bu gibi takımlarda hücum oynamak, anadoluda oynamakdan çok farklı)

altyapıdan çıkacak özelliklede bir hücum ismin harikalar yaratması mucizeden ötedir. alt da oynanan oyun yapısı ve bu seviye çok farklı , ben berk çıksın ligde 11 oynasın demiyorum. ama çokdan antrenmanlara alınması gereken bir isimdi ve sadece 1 haftadır sürekli takımla antrenmana çıkıyor. bu çocuğu 105 dk izlemiş bir adam gönderilsin diyorsa benim sıkıntım onunla. ayrıca şut özelliği vardır berk in. ama dediğim gibi bu seviyedeki oyun tarzına ayak uydurmak 1 maçta kolay değil. topla adam geçmek bu fiziki yapıdaki bir oyuncu için çok da kolay değil. evet güç eksikleri tüm altyapıdan gelen oyuncularda olduğu gibi var. tüm bu değerlerdirmelerin yanında maçı şöyle bir göz önüne getirin ve kaç tane hedef pas aldığına bakın. benim diyeceklerim bu kadar.

Tamam da son vuruş olarak zayıf, Burak gibi yıpratan, basan oyuncu değil, sert ve yırtıcı değil, fizik olarak korkak olmak zorunda çünkü yanlışlıkla çarpsalar yerden sekiyor. Adam geçebilen bir tekniği de yok. Uzaktan şut atmayı sevmiyor. Belki vardır ama bunları denemedi bile. Ondan diyorum bekleyelim bakalım diye.

Ha belki korkuyordur, heyecanlıdır. Bir şey diyemem. Ayrıca ben kötü oynamasını istemem sonuçta Galatasaray'ın oyuncusu.

Kiraya gönderilmesi kendisi adına hayırlı olabilir.Fiziksel olarak baya bir gelişime ihtiyacı var.

karşılaştırma konusunda çok fazla birşey demiyorum. burak yılmaz ın beşiktaş ve fenerbahçedeki ilk yıl performansına bakın sadece lütfen. ( bu gibi takımlarda hücum oynamak, anadoluda oynamakdan çok farklı)

altyapıdan çıkacak özelliklede bir hücum ismin harikalar yaratması mucizeden ötedir. alt da oynanan oyun yapısı ve bu seviye çok farklı , ben berk çıksın ligde 11 oynasın demiyorum. ama çokdan antrenmanlara alınması gereken bir isimdi ve sadece 1 haftadır sürekli takımla antrenmana çıkıyor. bu çocuğu 105 dk izlemiş bir adam gönderilsin diyorsa benim sıkıntım onunla. ayrıca şut özelliği vardır berk in. ama dediğim gibi bu seviyedeki oyun tarzına ayak uydurmak 1 maçta kolay değil. topla adam geçmek bu fiziki yapıdaki bir oyuncu için çok da kolay değil. evet güç eksikleri tüm altyapıdan gelen oyuncularda olduğu gibi var. tüm bu değerlerdirmelerin yanında maçı şöyle bir göz önüne getirin ve kaç tane hedef pas aldığına bakın. benim diyeceklerim bu kadar.

Umarım dediğiniz gibi olur. Niye istemeyelim.. ;)

O boya güçsüz fizik gitmiyor ne yazıkkı...Çok çelimsiz , oyun zekası konusunda sıkıntıları var gibi...Boş pozisyonlarında hareketlenmedi...

Ama tekniği , hava topları iyi..

Biraz hantal ama dayanıklılığı iyi, ilerde zaman zaman pres yaptı yorulmadan. Üst vücudunu geliştirip dengesini arttırırsa hava toplarında daha etkili olur. Top tekniği Umut'a göre falan iyi. Umut oynuyorsa bu takımda İsmail'de hayli hayli oynar bunları yaparsa.

biraz üzerinde durulsun Burak'dan daha faydali olur.Bu cocuk tutacak inshallah

burak tan faydalı olur he? vay arkadaş CL de takımı taşır diyorsun yani ya da gol kralı olur şampiyonlukta önemli katkı sağlar.. çok hafife alıyoruz bazı şeyleri..

umut g selçuktan daha iyi oluyor, emre bile hatta.. a takım ile 2. maça çıkan adam üstünde durulursa burak tan faydalı olur diyoruz falan. garip şeyler bunlar.

çocuktan bende ümitliyim. harikulade fiziği var, ama henüz burak tan faydalı olur demek için çok erken. kendini ispat etsin önce

Geri
Üst Alt