#25 Berk İsmail Ünsal

Mancini Berk'i oyundan alarak Galatasaray camiası ve taraftarına ihanet etmiştir.

Resmen genç bir adamın motivasyonunu düşürmüştür.

Kaldı ki bomboş pozisyonda boş kaleye topu yollayacaktı maça tutunacaktık ve Berk'i kazanacaktık..

Belki de maçı..

3 puan yerin dibine batsın..

Umut gibi 30 küsür yaşında bir adam kafasını kaldırıp arkadaşını göremiyorsa söylenecek söz yok..

Gördü fakat kendisi vurdu yazık..

Belki yükselmesini istemiyorlar..

Rekabet bu bilemeyiz..

İnanmıyorum oyuncuların çoğunun takım için oynadığına ciddi sabote şüphelerim var bu sene takım içinde..

Arda'dan sonra ilk defa bir adam da bu kadar potansiyel görüyorum..

İhtiyacı onu anlayacak bir hoca ve topun bir kere kale çizgisinden geçmesi..

İstiyorum abi Umut gibi Burak gibi kazmaların yerine böyle bizim camiamızın evladı oynasın..

Onu bağrımıza basalım..

Asla vazgeçme Berk..

belki bu yorumu komik bulursunuz ama berik'in teknigi burak ve umut'un kine 10 basar. adam 1-2 kere topu cok zor durumdayken iyi sakladi ve arkadasina pas verdi. böyle burak gibi umut gibi 5 metre ötesine pas atamayan bir futbolcu degil. üstünde durulmali. seneye takimda 3. forvet olmasi lazim bence

belki bu yorumu komik bulursunuz ama berik'in teknigi burak ve umut'un kine 10 basar. adam 1-2 kere topu cok zor durumdayken iyi sakladi ve arkadasina pas verdi. böyle burak gibi umut gibi 5 metre ötesine pas atamayan bir futbolcu degil. üstünde durulmali. seneye takimda 3. forvet olmasi lazim bence

deniz bu hirbolarda teknigin t si yok niye komik bulalim. mevlütle bu genç olsun yerli forvetlermiz. bu 2 hirbo gitsin. beygir gibi öne dogru sürünüyorlar sadece.

lucas ve berk takımda gelecek vadeden oyuncular

şans bulurlarsa ikisini de kazanabiliriz

lucas için yabancı sınırı büyük talihsizlik

Kisin bir de seviniyorduk ha, Mancini genclere sans verecek diye. Emre Can, Ibo, Berk falan. Ligler basladi sadece Berk sans buldu o da son maclarda.

Ben sahsen cok üzüldüm Mancinin Umut denen "futbolcu"nun yerine bu cocugu cikarmasina. Günah kecisi gibi sanki gol kaciyor bu cocuk cikartiliyor, ki macta Umut dan en az 10 kat daha iyi oynuyordu. Bu cocugun da Hajrovic gibi özgüvenini kiracagiz yerle bir edecegiz.

Umut aklima geldi mi hala küplere biniyorum. Allah affetsin o anda Umuta neler söyledim neler. Bu sezon daha hic bu kadar sinirlenmemistim bizim herhangi bir macimizda (1:6lik Madrid maci dahil). Yazik ettin lan bu cocuga, ne güzel iyi oyununu gol ile taclandiracakti, beraberlik golünü atacakti ve biz belki yenilmeyecektik. Ulan Umut ulan meymenetsiz herif. Seni futbolcu yapanlari bulup dövmek lazim.

umut burak takimda kalirsa kiralik gönderelim yoksa kadroya sokmazlar bu oyuncuyu, yok umut burak giderse kesinlikle kadroda kalmali

Mancini Berk'i oyundan alarak Galatasaray camiası ve taraftarına ihanet etmiştir.

Resmen genç bir adamın motivasyonunu düşürmüştür.

Kaldı ki bomboş pozisyonda boş kaleye topu yollayacaktı maça tutunacaktık ve Berk'i kazanacaktık..

Belki de maçı..

3 puan yerin dibine batsın..

Umut gibi 30 küsür yaşında bir adam kafasını kaldırıp arkadaşını göremiyorsa söylenecek söz yok..

Gördü fakat kendisi vurdu yazık..

Belki yükselmesini istemiyorlar..

Rekabet bu bilemeyiz..

İnanmıyorum oyuncuların çoğunun takım için oynadığına ciddi sabote şüphelerim var bu sene takım içinde..

Berk guzel bir mac cikardi, ki hatalari da olacaktir daha yeni superlig'de maclara cikiyor. Avrupai Teknik Direktorler

bu dusunceyle oyuncuyu cikardigini dusunmuyorum. Orta sahada cok aciklar vardi ki Berk'in ciktiginda durum 0-1'di ileriye top tasiyabilmek

icin Berk'i cikararak orta sahaya Yekta'yi koydu bununla birlikte Melo da daha ileri cikarabildi.

Ayrica ne bir macta futbolcu olunur ne de futbol birakilir, sabir biraz.

Biraz olaylara notr bakmaya calisalim, duygulardan biraz arinin. Bana gore Berk guzel bir mac cikardi 2.defa sahada olmasina ragmen

ileride de daha cok oynayacaktir bu sekilde oynamaya devam ederse.

Kumaş çok iyi ben özellikle koşularını çok beğendim mantıklı koşuyor doğru koşuyor..

Kafa topuyla indirdiği bir kaç pozisyon var,servis yapabilen bir forvet,aynı zamanda iyi top sürüyor..

Son vuruşlarda ki beceriksizliği hariç futbol için çok müsait bir stili var..

Ama hocası hoca değil o yüzden çok üzgünüm şu çocuk Umut ve Burak'tan çok daha fazla futbolu biliyor bu her halinden belli..

Aynen kosulari cok duzgundu, biraz tempo ve kendine guvenini artirirsa iyi oyuncu olacagini dusunuyorum, fakat yeni bir Hakan Sukur ilan

etmekle de dikkatli olalim (ki gol atarsa).

Kesinlikle ısrar edilmeli. Berk'den çok umutluyum.

muslera

veysari ------ kayya ---- gunter ------ tellez

melo ---------------- colak

hajrow -------------------------- sneijder

drogba ---------- unsal​

çakır maçı 7.dakikada bitirerek mancini ise umut gibi bir yeteneksizle oynatarak başlamadan bitirdi GS kariyerini çocuğun sözleşmesi bitene kadar kiralarlar artık sağa sola

ya burak yerine berki oynatırsın anlarım da

umutu yanında oynatmanın amacı ne?

Ath Madrid scout ekibi berk hakkında 25 sayfalık rapor hazırlayıp simeone ye sunmuşlar.

Geri
Üst Alt