#25 Cem Sultan

Cevap: #25 Cem Sultan

Seyredenler hiç begenmiyor, seyretmeden pc basında sanal aleme dalanlar, A.Madrid karsısında oynasın diyor. Ara sıra pc basından kalkın gercek dunyaya donun :)

Bence bu sezon sonlara doğru A takım formasını alacak bir dahada bırakmayacak CEM .

Kesinlikle A takımda barınamaz.Baya maçını izledim.Çook düz bir oyuncu...Sıradan bir Bank Asya topçusu olup yaşamını sürdürür...

hani gelecegin yildiziydi? 33 Macta 77 gol atmisti?

Simdi herkes kötü diyor. Bizde heveslenmistik bisey cikar diye..

Ligde ufak maçlarda inşallah oynatılmaya başlanır. Ufak derken Kasımpaşa maçının son yarım saati falan yoksa ligimizde ufak maç da kalmadı çok şükür..

Şu an sadece Jo'nun eline bakıyor olmamız büyük şanssızlık. Baros'un iyileşmesine daha var. Eğer Cem Sultan'a şu sıralar şans verilirse Emre Çolak'ın olduğu gibi kendini kanıtlama fırsatı bulacaktır.

Kaldı ki arkasında Arda, Elano, Dos Santos, Keita gibi kaliteli oyuncularla birlikte naçizane Paf takımdan arkadaşı Emre Çolak da olacak.

Bence Cem'e fırsat tanımanın tam zamanıdır...

Rijkaard işini bilir ;)

a takıma çıkarıp bi şans verilmeli...

Jo'da 3 hafta olmicagina yok artik mutlaka bir sans taninmali baska yolu yok.

kimileri çok iyi diyor kimileri çok kötü düz oyuncu diyor anlamadım gitti :S

ama yinede şu ortamda şans verilmeli kimse kalmadı forvet hattında.

bı kere bır futbolcuya cok kotu bır futbolcu demek haksızlıktır bence kaldı kı altyapılarda hep domıne eden ve yalnıs hatıorlamıyorsam 33 macta 77 gol atan bırı ne kadar kotu olabılır. ben bu oyuncuyu senenın baslarında herkes cok yeteneklı derken pek begenmemıstım ancak son 2-3 macta cok ıyı oynadıgını dusunuyorum. formunda kısacası zaten gollerede basladı. ancak bu seferde ılgınc bır sekılde herkes cok kotu oyuncu hıc bırsey olmaz demeye basladı. umarım bu forvet eksıklıgınde a takıma cıkar kendını gosterme ımkanı bulur.

evet artık a takım yakışır.kayseride keita forvet oynar büyük ihtimal...

bana gore genclere her zaman sans verılmelıdır hele kı bu durumda yanı forvetsız kalmısken insallah rıjkaard bir dener olmadı keıta orda dusunulebilr

Forvetsiz kaldığımız şu dönemde Cem'inde Emre Çolak, Çetin, Berkin gibi rotasyona giremesi gerekir.Ama tabii fizik olarak kafa olarak nasıldır bilmiyorum ama herhangi bir problemi yoksa kadroya alınması gerekir.Teknik ekip mutlaka izliyordur, umarım A takım kadrosunda görürüz kendisini...

Şu durumda da denenmeyecekse böyle genç oyuncular altyapımızı kapatalım..

Bu sakatlıklar sırasında şans bulamazsa sezon sonu kurtarsın kendini buradan! Aksi takdirde Cafercan abisi gibi olur. Oynatacaksan oynatalım ama yok oynatmayacağız süs olsun diye tutacağız diyorsak böyle bir yeteneği kurban etmeye hakkımız yok. Rijkaard'a kim söylecekse söylesin bu çocuktan haberdar etsin. Eğer Rijkaard şu sakatlıklar sırasında oynatmazsa bu çocuğu bırakıp gitsin bir Galatasaray taraftarı olarak kızmam aksine kendi kariyerini düşündüğü için tebrik ederim.Gönül ister burada kalsın Galatasaray formasını terletsin.

Henüz 15 yaşında... 1.81 boyunda ve solak... 33 maçta 77 gol attı... Cem Sultan, şimdiden geleceğin süperstarı olarak gösteriliyor..

kötü bi oyuncu diyenler var.... evet her futbolcu her maçta çok çok iyi oynamıyor ama böle bir istatislikte varsa bence denenmeli hele forvetsiz durumdayken alt yapıdan bir oyuncu denemicez de ne yapıcaz......

Ufacık çocuğu böyle hayati maçlarda oraya koyup 7 alemden ana avrat küfür yedirtmek reva mı arkadaşlar? Lütfen yapmayın..

Geri
Üst Alt