#25 Cem Sultan

Cevap: #25 Cem Sultan

forvetsiz bir takım yerine cem sultanı oynatmak iyidir topu oyunda tutacak oyuncumuz yok belki cemde emre çolak gibi çıkar

Barış Özbek bile daha yararlı olur forvette. Cem Sultan kaybolup gider defans oyuncuları arasında şu haliyle..

Bence de en azından bir 20-25 dk oynamalı Antalya maçında.

Kadroya alınsa da bir denesek.

yabancı ülkelede genelde bu tarz futbolculara şans verirler. ama tabi bizim darks hocadan gelecek refereansta önemli ama bende şahsi olarak görmek isterim. Umarım antalya maçı durumuna göre değerlendirilebilir.

Tv 8 haberine göre, A takımla antremanlara çıkmaya başlamış. Umarım eline geçen fırsatı iyi kullanır.

Oynasin beyav, bu durumlarda gencler oynamayacaksa altyapi niye var o zaman diye sorar H.C.?

Antalya maçında,az da olsa şans bulursa çok faydalı olabilir ilerisi için.

Su sartlarda bile forma sansi bulamicaksa zaten isi cok zor.

Sakatlıktan önce fırtına gibi esiyordu, geleceğin yıldızı olarak lanse ediliyordu ancak sakatlıktan sonra eski formunu bir türlü yakalayamadı sanırım. Doğruyu söylemek gerekirse o sakatlıktan sonra -yani aşağı yukarı son 1 sene içerisinde- pek izlediğim söylenemez, zaten o yüzden de "sanırım" dedim. Ondan öncesindeki istatistiklerinden, oyunundan, vs ise haberdarım.

Forumda iki yorumdan bir tanesi "Cem Sultan". Kişisel olarak algılamasın kimse ancak bunların bir kısmının da Cem'i sadece arkadaşlar arasındaki muhabbetlerden, umut vaddetiği söylentilerinden vs. tanıdığını düşünüyorum. Ya da bu sezon, verya kısa süreç içerisinde izlediklerinden şüpheliyim, benim gibi.

Rijkaard, Derks, Neeskens gibi değerli hocalarımı kuşkusuz bu oyuncuları bizden daha çok takip ediyorlardır. Son durumunu, formunu, hazır olup olmadığını forumda onlardan daha iyi bilecek durumda olan birinin olduğunu da düşünmek yersiz.

Böyle durumlarda kadronun alt yapıdan takviye edilmesi gerektiğini düşünüyorum ben de. hatta bu oyuncular şimdi oynayamayacaklarsa ne zaman oynaycaklar, buna da katlıyorum. O yüzden Cem'in A takıma çıkması gerektiğini, maçlarda azar azar da olsa faydalanmak gerektiğini ben de düşünüyorum ancak forumdaki beklenti biraz fazla büyük sanki? Bir maç oynadıktan sonra "Bu mu Cem Sultan'mış?!" diyenlerin çıkmasını istemiyorum.

Bumuymuş O Fmdeki Yeteneksiz Forvet:DAz Sövmedim Buna Fmdeyken :asd:

İnşallah Galatasaray'ın Gelecek Yıldızı Olur :)

Sakatlıktan önce fırtına gibi esiyordu, geleceğin yıldızı olarak lanse ediliyordu ancak sakatlıktan sonra eski formunu bir türlü yakalayamadı sanırım. Doğruyu söylemek gerekirse o sakatlıktan sonra -yani aşağı yukarı son 1 sene içerisinde- pek izlediğim söylenemez, zaten o yüzden de "sanırım" dedim. Ondan öncesindeki istatistiklerinden, oyunundan, vs ise haberdarım.

Forumda iki yorumdan bir tanesi "Cem Sultan". Kişisel olarak algılamasın kimse ancak bunların bir kısmının da Cem'i sadece arkadaşlar arasındaki muhabbetlerden, umut vaddetiği söylentilerinden vs. tanıdığını düşünüyorum. Ya da bu sezon, verya kısa süreç içerisinde izlediklerinden şüpheliyim, benim gibi.

Rijkaard, Derks, Neeskens gibi değerli hocalarımı kuşkusuz bu oyuncuları bizden daha çok takip ediyorlardır. Son durumunu, formunu, hazır olup olmadığını forumda onlardan daha iyi bilecek durumda olan birinin olduğunu da düşünmek yersiz.

Böyle durumlarda kadronun alt yapıdan takviye edilmesi gerektiğini düşünüyorum ben de. hatta bu oyuncular şimdi oynayamayacaklarsa ne zaman oynaycaklar, buna da katlıyorum. O yüzden Cem'in A takıma çıkması gerektiğini, maçlarda azar azar da olsa faydalanmak gerektiğini ben de düşünüyorum ancak forumdaki beklenti biraz fazla büyük sanki? Bir maç oynadıktan sonra "Bu mu Cem Sultan'mış?!" diyenlerin çıkmasını istemiyorum.

sana katılıyorum cemin 3-4 sene oncekı ıstatıstıklerınde kalmıs yorum yapanlar 3 senedir paf ve a2 maclarını ızlıyorum yaklaşık 80 maca tekabul eder ki 1 mac dahı kacırmadım cem sultan bence suan a2 takımının en silik oyuncusu hatta mertan caner dıye bır cocuk var 92 lı o daha derlı tooplu bır goruntu sergılıyor.ama işin dogrusu a2 takımın da a takımını hakeden bır forvet varsa oda hıc tartısmasız anıl dılaverdır sadce attıgı gol ıstatıstıklerıde degıl fızıgı top teknıgı fuztbol zekası sag ve sol ayagını esıt ve mukemmel kullanması suratı drıblıngı hava toplarındakı hakımıyetıyle sıradısı avrupai bır santrafor goruntusunde.tek sıkıntısı su oldu takım ıcerısınde serdar eylık caner oztel emre colak gıbı yopla oynamayı seven bencıl dıye nıtelendırebılecegım(yeteneklerıne lafım yok cok yeteneklıler)takım oyunu oynamayan oyuncuların anılı beslemesınden dolayı anılın zaman zaman oyuna kusmesı olabılır anıl dilaver in istatistikleri 2007-2008 sezonu dsgl 13 gol türkiye şamp,yonu olan takım 2008-2009 sezonu paf ligi 17 gol en golcü oyuncu artı sayısız asıst 2009-2010 sezonu a2 ligi 11 ma. 7 gol 7 maçtır oynamamasına ragmen takımın en skorer ısmı ben cem sultan dıyenlerın at gozluklerını cıkarıp olayın adaletlı ve gercek bır ızleyıcı gıbı bakmasını ıstıyorum sonucta cemde anılda basarılı olsunlar ıstegımız bu amac galatasarayımızın basarısı degılmı ıkısıde bızım öz evlatlarımız

Kesinlikle,çetin'e,Serdar'a,Emre'ye verildi sanırım sıra Cem'e geldi...:rolleyes:

sıra sakat olmasa anıl da dedrıc bunu sende bılıyorsun hak onun hakkıdır cemden daha basarılı oldu bunu kabul et. cem 3 yıldır yok pıyasada neyın mucadalesını verıyorsun a2 maclarını bende ızlıyorum 1dakıkasını bıle kacırmadan bızım goremedıgımız de senın gorebıldıgın merak edıyorum ne var cem de. tum yorumlarında cem cem cem bu ne ya sen cemın menajerımısın avukatımı akrabasımı bır cem provakasyonudur gıdıyor senın tarafından anlamadım

sıra sakat olmasa anıl da dedrıc bunu sende bılıyorsun hak onun hakkıdır cemden daha basarılı oldu bunu kabul et. cem 3 yıldır yok pıyasada neyın mucadalesını verıyorsun a2 maclarını bende ızlıyorum 1dakıkasını bıle kacırmadan bızım goremedıgımız de senın gorebıldıgın merak edıyorum ne var cem de. tum yorumlarında cem cem cem bu ne ya sen cemın menajerımısın avukatımı akrabasımı bır cem provakasyonudur gıdıyor senın tarafından anlamadım

Baskasinin yazisini tirnak icine alip bana laf atma caban cok ilginc :ciftetelli:

Anil yada Cem . Agizlarinda kus tutmalari mi lazim A takima çagirilmak için?

Santrafor yok bisey yok.

Rijkaardı bu noktada eleştiriyorum

ne oldu yani Ardayı Santosu Keitayı hatta Serveti santraforda denedi de çok mu iyi oldu

bi şans da şu A2dekilere vermeliydi bence ...

Evet, bir maçta 5 gol ciddi bir rakam bence.

Umarım A Takım'da forma şansı bulabilir.

Geri
Üst Alt