#25 Fernando Francisco Reges

u20 maçında 3 kez oynamış. ondan bahsediyor sanırım

Bu maçta oynadığı mevkide oynayamaz, Fernando net bir 6 numara. Donk'un oynadığı pozisyon asıl yeri. Üstelik Donk ile beraber oynamalarını da doğru bulmuyorum. İkisi, aynı şeyleri yapabilen, aynı şeyleri yapamayan oyuncular çünkü. Oyun kurmakta çok zorluk çekiyoruz bu ikiliyle; ne top isterken hızlı davranıyorlar, ne de hücumda doğru pozisyon alabiliyorlar.

Sezonun İlk yarısında dengeli bir on birimiz vardı; Maicon - Mariano - Feghouli üçlüsü arası problem olmuyorsa bunun en büyük sebebi Ndiaye idi. Muazzam pres gücü ile oluşabilecek boşlukları önlüyordu, Mariano ve Maicon'un nefes borusuydu adeta. Ndiaye'yi kaybedince Mariano bocalamaya başladı ve kesik yedi. Ki hoca burada yanlış yaptı ve neyse ki hatasından erken döndü. Linnes ile Mariano arasında çok çok kalite farkı var; Linnes sadece git gelleri Mariano'dan daha iyi yapabilen bir oyuncu. Zaten Mariano onu da yapabilseydi Sevilla'dan İstanbul'a degil Barcelona'ya giderdi.

hoca bugün bu açığı kapatmak adına iki yeni şey denedi; birincisi maicon'u kesip denayer'i kullandı, muhtemelen a. avcı da maicon & mariano arasını nakış gibi işlemeyi düşünürken bu hamleyle planları bozuldu. ikincisi; ndiaye'nin sağ içte oynarken sağladığı enerjinin benzerini, oyunun ilerleyen bölümlerinde tolga'yi alarak temin etmeye çalıştı. sahi, tolga'ya ne oldu? en nihayetinde ilk devrede 6 gol atmış bir oyuncuydu. saliselik pozisyonlarda hatalı kararlar veriyor diye silinmemeli. ben olsam donk - fernando oynatacağına fernando & tolga yapar böylece fernando'yu da asıl mevkisine çekmiş olurum.

8 olmaz Fernandodan bunu herkes biliyor asıl önemli nokta sakatlık sonrası temposunda düşüklük var gibi geldi bana.

FERNANDO'MA LAF ATAN KARŞISINDA BENİ BULUR

NOKTA

Da2E3SvWsAAZ2eq

Hirsa bak be.

Hiç oynamadi zaten adam 8 bu adamın numarası topu kapıp en kısa sürede en iyi atmaya çalışmak öyle tek başına etki edecek biri değil o uçtuğu yıllarda brezilya milli takımında izlemiştim melo nun yerine bunu almışlardı o zamanda al ver top kapıyordu sadece

Alemin Tek Kralı

Fernando Brezilya takimina hic cagrilmadi.Kim bilir Fernando yerine kimi izledin?

Veya kim bilir Belhanda diye kimi izliyorsun maclarda?
Olabilir karıştırmış olabilirim sizin gibi kötü oynayan adamlara tapmiyoruz sonuçta

Alemin Tek Kralı

Ölümüne savunmak için yalan yanlış konuşmak bu olsa gerek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

akçaabat sebatsporda tayfurun yerine uçtuğu zamanlar oynarken izlemiştim ordada al ver yapıyodu kreatif bi topçu olamadı hiç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bide 3 lira alıyormuş bende 2 2.5 bandında oynuyor sanıyordum bu işe yaramazı
Kupa maçında oynatalim bir işe yarasın

Alemin Tek Kralı

Hiç oynamadi zaten adam 8 bu adamın numarası topu kapıp en kısa sürede en iyi atmaya çalışmak öyle tek başına etki edecek biri değil o uçtuğu yıllarda brezilya milli takımında izlemiştim melo nun yerine bunu almışlardı o zamanda al ver top kapıyordu sadece

Alemin Tek Kralı

Fernando Brezilya takimina hic cagrilmadi.Kim bilir Fernando yerine kimi izledin?

Olabilir karıştırmış olabilirim sizin gibi kötü oynayan adamlara tapmiyoruz sonuçta

Alemin Tek Kralı
30 hafta oldu takımın açık ara fiyat performans olarak en kötüsü Belhanda. Ve sen ona tapıyorsun ona rağmen bunu demen çelişkinin dibi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alemin Tek Kralı

Alemin Tek Kralı
30 hafta oldu takımın açık ara fiyat performans olarak en kötüsü Belhanda. Ve sen ona tapıyorsun ona rağmen bunu demen çelişkinin dibi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda maçın adamı seçildi 7.7 ya bu 2bucuk yada 3 notu

Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt