#25 Fernando Francisco Reges

Çok fazla maç kaçırdı sakatlığı yüzünden. Maç temposunu kondisyonunu geri toplayamadı henüz ama sahada kalitesi duruşu yetiyor Fernando 'nun

Eskiden rakip topla beraber orta sahayı geçince korkar duruma gelmiştik yine golü yedik diye artık kolay kolay gol olmayacağını biliyoruz bu sene oynadığımız oyunla. Bana göre bu konuda en büyük pay Fernando-Serdar ikilisinde ...

@Aydın Aslan buna linderoth diyordu haklıymış

Alemin Tek Kralı

Sakatlık sorunu yüzünden öyle bir benzetmede bulundum yoksa genel olarak beğeniyorum Fernandoyu :D

Senin ne yapmak istediğini biliyorum da ne yaparsan yap Belhanda üzerinde ki algı değişmez

Fernando üzerinden adalet sağlamak istediğin de az çok belli yalnız yalnış hedef seçmişsin :D Feghouli daha yakın senin dediklerine

Kaç ay sakat kaldi adam sakatliktan sonra tabiki bi dusus olacak Besiktas maçina kadar insallah kendini toparlar

@Aydın Aslan buna linderoth diyordu haklıymış

Alemin Tek Kralı

Sakatlık sorunu yüzünden öyle bir benzetmede bulundum yoksa genel olarak beğeniyorum Fernandoyu :D

Senin ne yapmak istediğini biliyorum da ne yaparsan yap Belhanda üzerinde ki algı değişmez

Fernando üzerinden adalet sağlamak istediğin de az çok belli yalnız yalnış hedef seçmişsin :D Feghouli daha yakın senin dediklerine
Fegholuinin anca kramponunu bağlar

Alemin Tek Kralı

Arkadaşlar belhandayı Fransa, Almanya ve Brezilya milli takımlarında da izledim oralarda da defansa yardım eden her maç asistin asistinin asistini yapan tam bi modern 10 numaraydı eleştirirken haddimizi bilelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam 8 numara gibi oynamamalı.Aşırı verimsiz oluyor.umarım hoca bunu görmüştür.malesef selçuğa katlanmak zorundayız..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bşk maçında kötü olabilir ama fernandonun kredisi çok fazla .. Donku 8 numaraya çeksek daha iyi olur topla arası iyi fernandodan..Zaten Kasımpaşada döktürdüğü dönem 8 numara gibiydi devamlı rakip ceza alanına sokulurdu..

8 numara'da 6'da oldugu kadar basarili degil

Kendi pozisyonunda ligin en iyisi oldugu kesin,bu konu tartisilmaz

Artık sadece gülüyorum. Ezikliğin de bir sınırı olmalı.

sent via GSC

Belhanda konusuna yazdıklarının 10 da 1' ini burada görünce Fernandocular çıldırıyormuş demek ki :dddd

Geri
Üst Alt