Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
Nerelere kayboldun, Fernando nun golü saglamdi dimi?Civelek bakıyorum da bu aralar ismimi çok telâffuz eder olmuşsun
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerelere kayboldun, Fernando nun golü saglamdi dimi?Civelek bakıyorum da bu aralar ismimi çok telâffuz eder olmuşsun
Sağlamdı derken !Nerelere kayboldun, Fernando nun golü saglamdi dimi?Civelek bakıyorum da bu aralar ismimi çok telâffuz eder olmuşsun
Laflarının ağzına tıkılması hoşuma gitti de ondanCivelek bakıyorum da bu aralar ismimi çok telâffuz eder olmuşsun
Öylemi diyorsun mr civelekLaflarının ağzına tıkılması hoşuma gitti de ondanCivelek bakıyorum da bu aralar ismimi çok telâffuz eder olmuşsun
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağızişkembeden sallamayı bırakırsan adın da konuşulmaz anladın mı?
Puhahahaaahaaaaa sen de yorum yaparken laflar başka yerlerinden çıkmasın.İşkembeden atıp tutmak kolay tabiÖylemi diyorsun mr civelek
Bundan ismimi ağzına alırken dikkat et mr civelek
Ağzından çıkar artık ismimi bakıyorum 2 kelamın biri ercan hayırdır bir munasebetimiz mı oldu mr civelekPuhahahaaahaaaaa sen de yorum yaparken laflar başka yerlerinden çıkmasın.İşkembeden atıp tutmak kolay tabiÖylemi diyorsun mr civelek
Bundan ismimi ağzına alırken dikkat et mr civelek
Dedim ya morarman hoşuma gidiyorAğzından çıkar artık ismimi bakıyorum 2 kelamın biri ercan hayırdır bir munasebetimiz mı oldu mr civelek
Peki mr civelekDedim ya morarman hoşuma gidiyorAğzından çıkar artık ismimi bakıyorum 2 kelamın biri ercan hayırdır bir munasebetimiz mı oldu mr civelek
Şampiyon GALATASARAY YazdıracağızBelhandayı da kötüle belki o da bir etki yapar
3 tanede sağlam kontra yedirdiYalnız dün cidden 5 tane filan sarı kart görmesi gerekiyordu. Eli ile kestiği top, hakemin düdüğünden sonra 3 kez şut çekti bilinçli sonra tuhaf hareketler yaptı gayet aklı başında biri gözüküyor ama neden böyle yapıyor anlam veremedim.
3 tanede sağlam kontra yedirdi
Fernando'yu beğeniyormusunuz Can Bey?Senin 7/24 savunduğun adamın yedirdiği kontraların haddi hesabı yok gelmiş burada şu adama hâlâ bok atma peşinde.
sent via GSC
Beğenmemek için hiç bir neden yok.Fernando'yu beğeniyormusunuz Can Bey?Senin 7/24 savunduğun adamın yedirdiği kontraların haddi hesabı yok gelmiş burada şu adama hâlâ bok atma peşinde.
sent via GSC
Bu gözlerin gördügü en büyük kapagi yiyen kisi Ercandir. Fernando reis cok fena takti.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum