#25 Fernando Francisco Reges

Yeni Melo’muz olup hersene bestasi hoplatacaktir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Maçtaki tek ciddi hatası sarı kart almak için fazla zorlamasıydı. Bilindik formuna yaklaştı, kalan 3 maçta standardına yakın oynarsa ortasaha kontrolü bizde olur.

Fernando sen nasil bir kralsin? Adam ayni bizim gibi maci yasiyor sahada.

Db-fD_-W0AEHQdR

Kral

2 sarida su an , basaksehir macinda da gormustu

Istikrari bozmayarak akhisar ve malatya maclarinda gorecegi kartlarla son hafta bizi yalniz birakacaktir

Fernando hep boyle. Stoperlerin onunde tek onlibero olarak oynatacaksin orta sahayi tek basina kontrol eder. Ayni Lucas Leiva gibi fazla ileri cikmaz, tam bir defansif orta saha. Oyunu iki yonlu oynayabilen City'de Fernandinho var ve Spartak'da oynayan Fernando. Benim de ilk tercihim oyunu iki yonlu oynayabilen bir dos ama Fernando gibi bir adama hayir diyemezsin.
Fernandinho muazzam topçu yav. Yaşı 33 olacağı için ve sözleşmesi de bitmek üzere diye benim ağzımın suyunu akıttı bir süre ama sonra uzattılar sözleşmesini...

Son düzenleme:
bu adamı özellikle izleyin . öyle gsliyim diye fanatiklik yapmıyorum . tehlike anında derhal geriye koşuyor canla başla mücadele ediyor. leşçuk lutfederse rakibe hafif tempoda eşlik ediyor bu öyle değil. hemen boşluk kapatıyor adam alıyor . takımın bel kemiği.

Gol sevinci çok güzel ya 2 golünüde staddan izlediğim için çok şanslıyım

Geri
Üst Alt