#25 Fernando Francisco Reges

Gelecek sezon sampiyonlar liginde isimize cok yarayacak

Fernando'nun yeri sampiyonlar ligi

fernando-ronaldo.jpg

Kimseye kişisel yorum yapmıyorum bu kimseye cevap vermeyeceğim anlamına taşımıyor
Hak edene hak edene hakkını veririm müsterih olun
Futbol dışı hicbir konuda konuşmuyorum mümkün mertebe herkes de buna dikkat etsin

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Konu disina cikan, ozellikle de baska bir uyeye saldirmak ugruna konu disina cikan mesajlari raporla. Editliyoruz ve konudan atiyoruz mesaj sahibini rapor uygunsa.
Rapor olmadan da mudahele edin olaylara
Iyi forumlar

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Bir takımın ön liberosunun pas ve şut yeteneği 10 numarasından iyi olması çok ender görülecek bir durum.

Bir takımın ön liberosunun pas ve şut yeteneği 10 numarasından iyi olması çok ender görülecek bir durum.

Niye? Bizim sağ bek Mariano bile 10 numara nın yapamadığı nı yapıyor,daha da ilginc olanı,sağ bek in yedeği bile yapıyor demek bizim 10 numara ne 10 numara ne 8.25 ne başka bisey

Takimda yerine oynayacak oyuncu olmadigi icin savunuyoruz bu herifi

Feghouli oraya çek ve Sinan sağ ya geçsin, kimse 10 numara olmak zorunda değil, dünya nin tek taktiği de değil. Zaten 10 numarasiz bir sezon oynuyoruz, Hagi den sonra cidden arayışa girdik ve kimseyi beğenmedik ama kimi aldıysak hepsi Belhanda kadar rezil bir futbol sergilemedi. Revivo dan tut Felipe ye kadar

Feghouli oraya çek ve Sinan sağ ya geçsin, kimse 10 numara olmak zorunda değil, dünya nin tek taktiği de değil. Zaten 10 numarasiz bir sezon oynuyoruz, Hagi den sonra cidden arayışa girdik ve kimseyi beğenmedik ama kimi aldıysak hepsi Belhanda kadar rezil bir futbol sergilemedi. Revivo dan tut Felipe ye kadar

Siz bu adami 10 numara olarak izlediginiz surece fikriniz degismez zaten.

Ozaman sen söyle bunun işi ne?

Topu ezmek mi? Topu kaybetmek mi? Yada kart görmek mi? Korner için tek oynatilmaz

Bin defa yazdim bir daha yazayim seni kiracak degilim.

Fas milli takiminda uclu orta sahanin saginda oynuyor. Ndiaye olsaydi veya yerine oyunu iki yonlu oynayabilen orta saha olsaydi Fatih hoca muhtemelen 433 oynardi. Hem Belhanda'nin omzunda daha az yuk olurdu, hem de aldigimiz orta saha ofansif katki verirdi.

Belhanda kariyeri boyunca hic bir zaman mac kazandiran bir ofansif orta saha oyuncusu olmadi. Daha cok takimi icin mucadele eden, pres yapan, ataklari baslatan ve orta sahaya yardim eden bir ofansif orta saha. Skorer biri olmadigi icin sezon oncesi transferine sicak bakmadim ama 8m+2m odemisiz, artik kendisinden maksimum katki almaya bakmaliyiz, herkes satalim gitsin diyor da o biraz zor iste. Ha bana kalsa hem Belhanda'yi hem Feghouli'yi sutlarim ama biraz da gercekci dusunmek lazim, bunlara talip olan takim bizim verdigimiz parayi vermez.

Bir de Fatih hoca'nin hareketlerine bakarsak gelecek sezon takimda banko oynayacagini dusunuyorum.

Hâlâ hayal mi satıyorsunuz.

sent via GSC

Geri
Üst Alt