Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Gelecek sezon sampiyonlar liginde isimize cok yarayacak
Fernando'nun yeri sampiyonlar ligi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek sezon sampiyonlar liginde isimize cok yarayacak
yapmayın kardeşim, kendime engel olamıyorum![]()
Rapor olmadan da mudahele edin olaylaraKimseye kişisel yorum yapmıyorum bu kimseye cevap vermeyeceğim anlamına taşımıyor
Hak edene hak edene hakkını veririm müsterih olun
Futbol dışı hicbir konuda konuşmuyorum mümkün mertebe herkes de buna dikkat etsin
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Konu disina cikan, ozellikle de baska bir uyeye saldirmak ugruna konu disina cikan mesajlari raporla. Editliyoruz ve konudan atiyoruz mesaj sahibini rapor uygunsa.
Rapor olmadan da mudahele edin olaylara
Iyi forumlar
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Bir takımın ön liberosunun pas ve şut yeteneği 10 numarasından iyi olması çok ender görülecek bir durum.
Bir takımın ön liberosunun pas ve şut yeteneği 10 numarasından iyi olması çok ender görülecek bir durum.
Psg macinda yaptigi hatayi hatirlar misin?Gelecek sezon sampiyonlar liginde isimize cok yarayacak
![]()
Musleranın bile daha iyi pas ve şut yeteneği sıkıntı bizim 10 numarada
Yaw he he
2 metreye pas atamıyor ya şaka gibi, daha ne savunuyorsunuz bu herifi
Takimda yerine oynayacak oyuncu olmadigi icin savunuyoruz bu herifi
Feghouli oraya çek ve Sinan sağ ya geçsin, kimse 10 numara olmak zorunda değil, dünya nin tek taktiği de değil. Zaten 10 numarasiz bir sezon oynuyoruz, Hagi den sonra cidden arayışa girdik ve kimseyi beğenmedik ama kimi aldıysak hepsi Belhanda kadar rezil bir futbol sergilemedi. Revivo dan tut Felipe ye kadar
Ozaman sen söyle bunun işi ne?Siz bu adami 10 numara olarak izlediginiz surece fikriniz degismez zaten.
Ozaman sen söyle bunun işi ne?
Topu ezmek mi? Topu kaybetmek mi? Yada kart görmek mi? Korner için tek oynatilmaz