Donkun böyle oynacagini kimse bilmiyordu ona bakarsak
Böyle oynayan adamı kesen anca ahmak biridir
Fener maçında kesti lakin hatasını Baş Akşehir maçında telafi etti
Futbol öngörüdür tutarsa kral tutmazsa soytarı eder
Diz sakatlığını iyi biliyorum lakin benim elestirilerim geldiği ilk günlerden bile var
Ben genel tabloya bakarım iyi oynarsa iyi kötü oynarsa kötü 1 mac ıyi oynamak kurtarmaz donk gibi linnes gibi nagamoto son dönem benimde acımazsa eleştirdiğim muslera gibi oynayacak arada oynamazsa cani sağolsun opsiyonu koyabilcek düzeyde oynayacak
Inşallah sizin dediğiniz gibi olur ben gt olurum seneye
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Genel tabloya bakılacaksa son eleştirilecek adamdır Fernando. 1 maça bakmam diyip Fernando eleştiriyorsun sonra da sakatlık öncesine örnek olarak takım olarak rezil olduğumuz başak ve bjk deplasmanlarını verebiliyorsun sadece.
Şu an Donk beklenmedik bir şekilde çok iyi oynuyor. O yüzden 8 numara olsa değişmeli oynarlardı dedim. Donk sürekli böyle oynayamaz ve en fazla yedek olur Fernando'ya. Şu an da Fernando'yu kesmedi, uzun uzun açıkladım ama aynı şeyi yazdığın için bir daha yazıyorum tek alternatif Selçuk olduğu için mecbur Fernando 8 numara oynuyor. Kendi mevkisinde iyi oynayamıyor diye değil yani. Hayır hiç mantığına ters gelmiyor mu kendi mevkisinde kötü oynadı diye başka mevkide oynatmak bir oyuncuyu? Sürekli sarhoş mu yazıyorsun, kötü bir trol müsün yoksa algılama sıkıntın mı var anlamadım ki..
Fener maçında Fernando'yu oynatması hataydı ve bunu fark etti yazmışsın şimdi dikkatimi çekti. Sana acil şifa diliyorum..