#25 Fernando Francisco Reges

Böyle oyuncular tehlikedir çünkü kariyeri hep göz önünde olur bir maç çıkar ıyi oynar her maç oynatmak zorunda kalırsın kötü oynamasına rağmen
Suanki durum bu

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Iyi bir 8 numaramız olsaydı bugün klubude bekliyordu fernando hicbir hoca 5 maçın 4unu kötü biri vasat oynayan adamı oynatmaz
Sakatlık falan deniliyor lakin başakşehir bjk deplasman maçlarında gördük nasıl oynadığını
Işin özü şu bence ndiaye ve sakatlık sonrası iyice görüldü yetersiz oluşu seneye bunun üzerine plan yapmak büyük hata olur kampta bakılır durumuna asama kaydederse takımda kalır
Son husus niye sürekli oynatıyor meselesi oda şöyle latoda oynuyordu sürekli hemde rezil oynamasına rağmen taki nagamoto gelen e kadar
Seneye bu haliyle asla oynayamaz Galatasarayda terim parçalayan oyuncuyu sever emre okan suat son döneme yakın melo engin örnekleri mevcut
Buna yakın ve benzeri oyuncular oynar

Başakşehir ve bjk deplasmanlarını örnek vermek doğru mu sence? Fernando'nun sakatlık öncesi harika oynadığı 15 maç yerine korkak Tudor'un bütün takımı berbat oynattığı 2 maç üzerinden mi değerlendireceğiz? Sakatlık falan deniyor da nasıl denmesin 3 aylık diz sakatlığı ne demek biliyor musun sen? Böyle bir sakatlıktan sonra kötü oynaması çok normal ki ilk 2 maçında kendi mevkisinde gayet iyi oynadı.

Ndiaye'nin gidişi tabii ki etkileyecek. Orta sahaya inanılmaz bir direnç katan adamla aylarca oynamaktan Selçuk'a geçti nasıl etkilemesin? Şu an adam akıllı bir 8 numara olsaydı Fernando kendi mevkisinde Donk ile değişmeli oynardı o da fiziksel olarak yetersiz kalıyor diye sakatlık sonrası. Seneye de böyle olacak. Donk dediğin adamın CL'de nasıl oynayacağını bilemezsin ama Fernando'ya güvenebilirsin. Donk iyi bir yedek olur en fazla Fernando'ya..

Tanrı kimseyi Belhanda'yı savunacam diye ligin en iyi 6 numarasına bok atacak kadar düşürmesin.
Ndiaye kalsaydı Fernando forma şansı zor görürdü he? :asd: Takımda Belhanda gibi bi çöp varken he? :ROFLMAO:

Ulan adam çoğu futbolcunun sezonu kapatacağı bi sakatlıktan döndü. Yetmiyor bir de Fatih Hoca orta sahada adam olmadığı için Fernando'yu 8-10 oynatmak zorunda kalıyor.

Fernando'yu hücumu çok zayıf vs diye eleştirmek bir balığı ağaca tırmanma yeteneğine göre değerlendirmekle aynı şeydir.

Kaldı ki, Fernando bahsedildiği gibi hücumu kötü bir oyuncu değil. Evet hiçbir zaman box to box OS olmadı ama bazı salak fanatiklerin iddia ettiği gibi kalas bi oyuncu filan da hiç değil. Sakatlanmadan önce yanında adam gibi bir 8 numara varken (Ndiaye) o da kendi görevine bakıyordu ve hücumda gayet iş görüyordu attığı diagonal paslarla, baskı altında müthiş top çıkarmalarıyla vs.

Daha komiğini söyleyeyim size; hücumu kötü diye eleştirdiği oyuncu takımın 6 numarası, fakat başarılı pas yüzdesi takımın sözde 10 numarasından yüksek. Bu bilgiyi de artık naparsınız bilemem. :LOL:

Son düzenleme:
Fernando'ya bok atmanın hiçbir mantıklı açıklaması yok. Haftalık performansa göre eleştirilir sadece. Ha sallayan arkadaşların da mantıklı olma gibi bir derdi yok zaten..

Kazanamayacagin 1 savaşa girdin Ercan reis

Yol yakinken yanildigini itiraf edip kendini kurtarabilirsin

Gelecek sezon Fernandoyla coşarsak seni rencide edecek pek çok mücahid olacak malesef

Iyi bir 8 numaramız olsaydı bugün klubude bekliyordu fernando hicbir hoca 5 maçın 4unu kötü biri vasat oynayan adamı oynatmaz
Sakatlık falan deniliyor lakin başakşehir bjk deplasman maçlarında gördük nasıl oynadığını
Işin özü şu bence ndiaye ve sakatlık sonrası iyice görüldü yetersiz oluşu seneye bunun üzerine plan yapmak büyük hata olur kampta bakılır durumuna asama kaydederse takımda kalır
Son husus niye sürekli oynatıyor meselesi oda şöyle latoda oynuyordu sürekli hemde rezil oynamasına rağmen taki nagamoto gelen e kadar
Seneye bu haliyle asla oynayamaz Galatasarayda terim parçalayan oyuncuyu sever emre okan suat son döneme yakın melo engin örnekleri mevcut
Buna yakın ve benzeri oyuncular oynar

Başakşehir ve bjk deplasmanlarını örnek vermek doğru mu sence? Fernando'nun sakatlık öncesi harika oynadığı 15 maç yerine korkak Tudor'un bütün takımı berbat oynattığı 2 maç üzerinden mi değerlendireceğiz? Sakatlık falan deniyor da nasıl denmesin 3 aylık diz sakatlığı ne demek biliyor musun sen? Böyle bir sakatlıktan sonra kötü oynaması çok normal ki ilk 2 maçında kendi mevkisinde gayet iyi oynadı.

Ndiaye'nin gidişi tabii ki etkileyecek. Orta sahaya inanılmaz bir direnç katan adamla aylarca oynamaktan Selçuk'a geçti nasıl etkilemesin? Şu an adam akıllı bir 8 numara olsaydı Fernando kendi mevkisinde Donk ile değişmeli oynardı o da fiziksel olarak yetersiz kalıyor diye sakatlık sonrası. Seneye de böyle olacak. Donk dediğin adamın CL'de nasıl oynayacağını bilemezsin ama Fernando'ya güvenebilirsin. Donk iyi bir yedek olur en fazla Fernando'ya..
Donkun böyle oynacagini kimse bilmiyordu ona bakarsak
Böyle oynayan adamı kesen anca ahmak biridir
Fener maçında kesti lakin hatasını Baş Akşehir maçında telafi etti
Futbol öngörüdür tutarsa kral tutmazsa soytarı eder
Diz sakatlığını iyi biliyorum lakin benim elestirilerim geldiği ilk günlerden bile var
Ben genel tabloya bakarım iyi oynarsa iyi kötü oynarsa kötü 1 mac ıyi oynamak kurtarmaz donk gibi linnes gibi nagamoto son dönem benimde acımazsa eleştirdiğim muslera gibi oynayacak arada oynamazsa cani sağolsun opsiyonu koyabilcek düzeyde oynayacak

Inşallah sizin dediğiniz gibi olur ben gt olurum seneye

Inşallah onlar kazanır inşallah ben dediklerini yutarim
Lâkin ya tam tersi olursa
Kazanamayacagin 1 savaşa girdin Ercan reis

Yol yakinken yanildigini itiraf edip kendini kurtarabilirsin

Gelecek sezon Fernandoyla coşarsak seni rencide edecek pek çok mücahid olacak malesef

Diz sakatlığını iyi biliyorum lakin benim elestirilerim geldiği ilk günlerden bile var
Ben genel tabloya bakarım iyi oynarsa iyi kötü oynarsa kötü 1 mac ıyi oynamak kurtarmaz donk gibi linnes gibi nagamoto son dönem benimde acımazsa eleştirdiğim muslera gibi oynayacak arada oynamazsa cani sağolsun opsiyonu koyabilcek düzeyde oynayacak

Genel tabloya bakılacaksa son eleştirilecek adamdır Fernando. 1 maça bakmam diyip Fernando eleştiriyorsun sonra da sakatlık öncesine örnek olarak takım olarak rezil olduğumuz başak ve bjk deplasmanlarını verebiliyorsun sadece.

Şu an Donk beklenmedik bir şekilde çok iyi oynuyor. O yüzden 8 numara olsa değişmeli oynarlardı dedim. Donk sürekli böyle oynayamaz ve en fazla yedek olur Fernando'ya. Şu an da Fernando'yu kesmedi, uzun uzun açıkladım ama aynı şeyi yazdığın için bir daha yazıyorum tek alternatif Selçuk olduğu için mecbur Fernando 8 numara oynuyor. Kendi mevkisinde iyi oynayamıyor diye değil yani. Hayır hiç mantığına ters gelmiyor mu kendi mevkisinde kötü oynadı diye başka mevkide oynatmak bir oyuncuyu? Sürekli sarhoş mu yazıyorsun, kötü bir trol müsün yoksa algılama sıkıntın mı var anlamadım ki..

Fener maçında Fernando'yu oynatması hataydı ve bunu fark etti yazmışsın şimdi dikkatimi çekti. Sana acil şifa diliyorum..

Mevkisinin en iyi adamı diyorsunuz sonra niye mevkisinde oynatilmiyor diyince selçuk diyorsunuz
Donk mu iyi oynar 8 ı yoksa fernandomu
Yada benim düşündüğüm gibi hiç olmazsa 8 e koyum en azından mücadele eder diye mi düşünüyor hoca
Fernando donkun önünde olsa Fernand o oynar defansın önünde
Allah öyle bir bela vermiş ki selçuk yüzünden ne yapacağımızı şaşırdık ne kovuluyor nede takımdan uzaklaştırılıyor
Fernando kupa maçında defansin önünde oynadı neler yaptilar gördük adama pas pas oldu takım o zamanda selçuk yardim etmiyor oldu
Donka kim yardim ediyor adam cirit atıyor sahada ahmet e mehmete bakmadan çatır çatır oynuyor

Kısaca bahaneleri bırakalım zaman göstercek kimin haklı olduğunu
Yine diyorum haklı olan siz olursunuz inşallah ben dediklerimi yutarim trol olurum

Genel tabloya bakılacaksa son eleştirilecek adamdır Fernando. 1 maça bakmam diyip Fernando eleştiriyorsun sonra da sakatlık öncesine örnek olarak takım olarak rezil olduğumuz başak ve bjk deplasmanlarını verebiliyorsun sadece.

Şu an Donk beklenmedik bir şekilde çok iyi oynuyor. O yüzden 8 numara olsa değişmeli oynarlardı dedim. Donk sürekli böyle oynayamaz ve en fazla yedek olur Fernando'ya. Şu an da Fernando'yu kesmedi, uzun uzun açıkladım ama aynı şeyi yazdığın için bir daha yazıyorum tek alternatif Selçuk olduğu için mecbur Fernando 8 numara oynuyor. Kendi mevkisinde iyi oynayamıyor diye değil yani. Hayır hiç mantığına ters gelmiyor mu kendi mevkisinde kötü oynadı diye başka mevkide oynatmak bir oyuncuyu? Sürekli sarhoş mu yazıyorsun, kötü bir trol müsün yoksa algılama sıkıntın mı var anlamadım ki..

Fener maçında Fernando'yu oynatması hataydı ve bunu fark etti yazmışsın şimdi dikkatimi çekti. Sana acil şifa diliyorum..

Mevkisinin en iyi adamı diyorsunuz sonra niye mevkisinde oynatilmiyor diyince selçuk diyorsunuz
Donk mu iyi oynar 8 ı yoksa fernandomu
Yada benim düşündüğüm gibi hiç olmazsa 8 e koyum en azından mücadele eder diye mi düşünüyor hoca
Fernando donkun önünde olsa Fernand o oynar defansın önünde
Allah öyle bir bela vermiş ki selçuk yüzünden ne yapacağımızı şaşırdık ne kovuluyor nede takımdan uzaklaştırılıyor
Fernando kupa maçında defansin önünde oynadı neler yaptilar gördük adama pas pas oldu takım o zamanda selçuk yardim etmiyor oldu
Donka kim yardim ediyor adam cirit atıyor sahada ahmet e mehmete bakmadan çatır çatır oynuyor

Kısaca bahaneleri bırakalım zaman göstercek kimin haklı olduğunu
Yine diyorum haklı olan siz olursunuz inşallah ben dediklerimi yutarim trol olurum

Mevkisinin en iyi adamı ama şu an değil. Donk'un beklenmedik performansı ve Fernando'nun sakatlığından dolayı değişmeli oynarlar dedim işte. Fernando toparlar, Donk bu performansı istikrarlı bir şekilde devam ettiremeyip iyi bir yedek olur ve 8 numara alınır seneye her şey çözülür. Ha Fernando toparlayamaz, seneye kendi mevkisinde batırır Donk böyle devam eder o zaman oturur konuşuruz. Ama sakatlık öncesi nasıl oynadığı ortada olan bir Fernando; Ndiaye'nin gidişi, 8 numara olmadığı için farklı mevkide oynaması ve ciddi sakatlık geçirmesi gibi sebeplerden dolayı senin abarttığın kadar eleştirilemez şu durumda. Dediğim gibi başta derdinin eleştirmek olduğunu da düşünmüyorum..

Bir de dürüst cevap ver, o kupa maçında Fernando yerine Donk oynasa bir şey değişir miydi?

Fernando ofansif katkı da verebilir takıma. Dünkü maça takılmayın. Hatta bana kalırsa şu saatten sonra oyuncu performanslarını da çok fazla eleştirmenin anlamı yok. Ligin boyu kısaldı, Fernando da yoruldu koca sezon. Fernando bu ligin en iyi pozisyon alan oyunculardan bir tanesi. Beşiktaş maçındaki gibi yapacağı topsuz koşularla pek çok gol de atabilir Terim'in ofansif oyun sisteminde.

DcrxZjXW4AADgTE.jpg

eleştirdigimiz adam fernando,m.citynin düne kadar banko oynayan önliberosu

zahmet edipte çeneleri eren tolga gibi çöplerin başlıklarında yorun baride bişeye yarasın boşuna böyle adamların başlıkları kirlenmesn

Terim, Gomis'in penaltıları atmaması halinde Selçuk 11'de yoksa penaltıları Fernando Reges'e verdi

bazilarini aglatacak hamle

Bide buda kaçırıyormuş bak sen olaya

baskalari gibi sike penalti atmaz REYIZ.

Geri
Üst Alt