#25 Fernando Francisco Reges

Müthiş topçu. Bazı orta saha mevkisini işgal edenlerin aksine pas attığında direk boş alana geçiyor rakiplerin arkasında saklanmak yerine. Gerçek orta saha. Ve hazır olmadığı her halinden belli olmasına rağmen böyleydi.

Hareket eden orta saha.

Gsc App

gomisin ofsayt pozisyonunda topu rodriguese veren kendisiydi sanırım. MUAZZAM tek kelimeyle MUAZZAM.
YouTube

Badou ile süper ikili olucaklar tamamlıyolar ben bu senenin en iyi transferinin fernando olduğunu söylemiştim mükemmel futbol bilgisi var

Fernando, Kayserispor maçında 75 pas yaptı. Yaptığı paslarda %95 oranla isabet sağladı.

Gerçekten maçın gizli kahramanı Fernando

Tek başına defans- orta saha arasında köprü oluyor normalde STSL'de tüm takımlar 2 kişiyle oynar orada Fernando tek başına kontrol ediyor orayı

Belki çok göze batmıyor ama bence (gelirse Asamoah ile birlikte) en önemli transferimizdi Fernando

Müthiş oynadı. Çok iyi pozisyon alıyor, pasları ve oyun görüşü de çok iyi. Bana efsanemiz Melo'yu hatırlattı.

Tipi de Melo'ya benziyor. Her yönüyle olumlu transfer.
fernandoreges.webp

34b4819a51df4125a651263daa16c758.jpeg

15106590467f499bbfca03334021fd2a.jpeg

0d37acff738a4060a0d2abfa29f12923.jpeg

Bugün imza töreninde 'Evet Melo bir idoldü ama ben buraya kendi tarihimi yazmaya geldim' dedi. Bu adam belki de en iyi transferimiz

Geri
Üst Alt