#25 Fernando Francisco Reges

Gerçekten kendi mevkisinin en iyisi ... Fernando

Ahtapot lakabını sonuna kadar hak ediyor ...

Melo bunun oynadıgı topun yarısını anca oynar diger yarısıda şov tarafı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Melo'nun agresifliği Fernando'da yok ama Fernando Melo'dan 1 seviye üstte bir oyuncu. Bunu da her hareketi ile belli ediyor.

Adamı zaten biliyorduk da, buraya gelen her oyuncu bildiğimiz oyuncu gibi oynamadığı için ilk resmi maçını bekledim.

O kadar değerli bi oyuncu ki, arkasındaki stoperleri olduklarından daha değerli gösterecek. Onların da gelişmesini sağlayacak. Maicon'un yanında Serdar, Ahmet, Koray hangisi oynarsa oynasın ister istemez değeri artacak. Gönül ister ki Ozan Kabak da fırsat bulsun.

DHN46DrXoAEnzLy.webp
Fernando oyunda kaldığı sürede sahanın en fazla isabetli pas atan ismi oldu (75 - %95).

Fernando'nun pas istatistiklerini üşenmedim ve kontrol ettim. Gıcık olduğumuz yan pas olayını en aza indirgemiş bir oyuncumuz oldu. Dikkat ettiğiniz vakit attığı paslar hep öne veyahut kanada doğru yönlenmiş. Aldığı pasların istatistiğini kontrol edebilme şansımız olsa idi keşke, ayrıca pas verdikten sonra hemen boşa çıkıp pas beklemesi de uzun zamandır Galatasaray kadrosunda görmediğimiz doğrulardan biri oldu. Çok faydalı bir oyuncu aldık. Takıma ve oynanmak istenen oyuna ısındıkça verimi daha da artacaktır.

DHbI6EzXcAAmE4Q.jpg:large

Geri
Üst Alt