Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Özelden küfür etmesin odaSeni de cok sever @Hanife Akan![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özelden küfür etmesin odaSeni de cok sever @Hanife Akan![]()
Özelden küfür etmesin oda
Haklısın makalele gibi adam
Futbolcu elestirmekten kimse çıldırmazInsanlari cildirtmaktan vazgec sen de
Futbolcu elestirmekten kimse çıldırmaz
Belhandaya neler deniliyor raporlayip geçiyorum
Oyuncu eleştiriliyor diye bunu kişisel kavgaya dönüştürmek saçmalık
Burda kavga etmek heyecanlı birşey değil
Aynen renkdaş.Haklısın makalele gibi adam
Musap iyi bilir ben en başından beri diyorum bu adamda sizin gorupte benim görmediğim ne var diyeBaşlarda sırf kişisel kavga için gelip Fernando'ya sürekli laf eden birisi için fazla iddialı söylemler bunlar Ercan. O zaman da söylüyordum sana, evet formsuz ama sakatlıktan yeni çıktı ve kendi bölgesinde oynamıyor. Önümüzdeki sezon da böyle devam ederse herkes eleştirir zaten diyordum. Ben de dahil eleştiriliyor da zaten. Ama senin derdin başkaydı o zamanlar..
Yok hocam bu saatten sonra Selçuk'tan cacık olmaz fakat ilk geldiği yıllarda oynadığı gibi bir oyuncu lazım bize o bölgeye.selçuk'tan cacık olmaz boşver bahsettiğin oyuncu olarak feghouli geldi aklıma ilk olarak bir şans verilip denenmeli eski valencia günlerine dönecekse orta sahada defansif ön libero oyunuyordu o zamanlar sonradan hücuma geçti
Kişisel yorum yapmış bende hatırlatma yaptımElestri ile alakali olmayan bir mesajindan sonra olaylar oralara geldi diye hatirliyorum
neyi iyi bilirim? Belhanda olmayan her seyi elestiriyorsun EZIKLIK Kompleksinden dolayi. Gec bos isleri yoluna bakMusap iyi bilir ben en başından beri diyorum bu adamda sizin gorupte benim görmediğim ne var diye
Başlık açık burda okuyabilirsin
İnsanları iyi tanır zaaflarını iyi bilirim lakin buna kafa yoracak kadar vaktim yok üstelik hiçbirini tanimadigim kişiler için
Ben dört dörtlük biriyim demiyorum lakin ben kimse hakkında kişisel yorum yapmıyorum üstelik haddini aşacak şekilde he yaparsa cevabını alır bir şekilde
Bana salak falan deniliyordu fernandoyu elestirdigimde şimdi bende aynisimi yapayım bunu zamanında ovenlere
Burası benim şahsi fikrim kişilerin yorumlanagi yargılanacağı bir ortam değil
Futbol konuşalım aglamayalim
Fernando nun hiçbir işe yaramadiginineyi iyi bilirim? Belhanda olmayan her seyi elestiriyorsun EZIKLIK Kompleksinden dolayi. Gec bos isleri yoluna bak
belhanda ile karistirip durma Adami. Bos'a baglama yine. Sen icin yeniliyorum: Fernandosuz bu Takim tamamiyle cöküyor. Akhisar'da ikinci devre en iyisi olup ciktiginda OS tamamiyle boka sagladi. Isine bakFernando nun hiçbir işe yaramadigini
Musap iyi bilir ben en başından beri diyorum bu adamda sizin gorupte benim görmediğim ne var diye
Başlık açık burda okuyabilirsin
İnsanları iyi tanır zaaflarını iyi bilirim lakin buna kafa yoracak kadar vaktim yok üstelik hiçbirini tanimadigim kişiler için
Ben dört dörtlük biriyim demiyorum lakin ben kimse hakkında kişisel yorum yapmıyorum üstelik haddini aşacak şekilde he yaparsa cevabını alır bir şekilde
Bana salak falan deniliyordu fernandoyu elestirdigimde şimdi bende aynisimi yapayım bunu zamanında ovenlere
Burası benim şahsi fikrim kişilerin yorumlanagi yargılanacağı bir ortam değil
Futbol konuşalım aglamayalim