#25 Fernando Francisco Reges

Ne casemirosu yaw. Suanki hali 36 yaşındaki atibadan kötü. Neyse aksam erzuruma şov yapar yine komutan olur

Futbolcu elestirmekten kimse çıldırmaz
Belhandaya neler deniliyor raporlayip geçiyorum
Oyuncu eleştiriliyor diye bunu kişisel kavgaya dönüştürmek saçmalık
Burda kavga etmek heyecanlı birşey değil

Elestri ile alakali olmayan bir mesajindan sonra olaylar oralara geldi diye hatirliyorum

Başlarda sırf kişisel kavga için gelip Fernando'ya sürekli laf eden birisi için fazla iddialı söylemler bunlar Ercan. O zaman da söylüyordum sana, evet formsuz ama sakatlıktan yeni çıktı ve kendi bölgesinde oynamıyor, senin eleştirilerin şimdilik insafsız diyordum. Önümüzdeki sezon da böyle devam ederse herkes eleştirir zaten diyordum. Ben de dahil eleştiriliyor da zaten. Ama senin derdin başkaydı o zamanlar..

donk___fernando
____ndiaye

Bu orta sahayı Antalya deplasmanında göreceğimize dair ümidim çok benim, Porto Deplasmanında Ndiaye'nin cezası nedeniyle göremeyeceğiz, umarım yerine Belhanda oynamaz,

Başlarda sırf kişisel kavga için gelip Fernando'ya sürekli laf eden birisi için fazla iddialı söylemler bunlar Ercan. O zaman da söylüyordum sana, evet formsuz ama sakatlıktan yeni çıktı ve kendi bölgesinde oynamıyor. Önümüzdeki sezon da böyle devam ederse herkes eleştirir zaten diyordum. Ben de dahil eleştiriliyor da zaten. Ama senin derdin başkaydı o zamanlar..
Musap iyi bilir ben en başından beri diyorum bu adamda sizin gorupte benim görmediğim ne var diye
Başlık açık burda okuyabilirsin
İnsanları iyi tanır zaaflarını iyi bilirim lakin buna kafa yoracak kadar vaktim yok üstelik hiçbirini tanimadigim kişiler için
Ben dört dörtlük biriyim demiyorum lakin ben kimse hakkında kişisel yorum yapmıyorum üstelik haddini aşacak şekilde he yaparsa cevabını alır bir şekilde
Bana salak falan deniliyordu fernandoyu elestirdigimde şimdi bende aynisimi yapayım bunu zamanında ovenlere
Burası benim şahsi fikrim kişilerin yorumlanagi yargılanacağı bir ortam değil
Futbol konuşalım aglamayalim

selçuk'tan cacık olmaz boşver bahsettiğin oyuncu olarak feghouli geldi aklıma ilk olarak bir şans verilip denenmeli eski valencia günlerine dönecekse orta sahada defansif ön libero oyunuyordu o zamanlar sonradan hücuma geçti
Yok hocam bu saatten sonra Selçuk'tan cacık olmaz fakat ilk geldiği yıllarda oynadığı gibi bir oyuncu lazım bize o bölgeye.

Sana hakaret edilse bu kadar raporlamazsin.

Insallah Fernando bugün oynamaz. Carsamba icin daha önemli. Donk oynar , Hos Belhanda halen yok rahat mac cikaririz

Musap iyi bilir ben en başından beri diyorum bu adamda sizin gorupte benim görmediğim ne var diye
İnsanları iyi tanır zaaflarını iyi bilirim lakin buna kafa yoracak kadar vaktim yok üstelik hiçbirini tanimadigim kişiler için
Ben dört dörtlük biriyim demiyorum lakin ben kimse hakkında kişisel yorum yapmıyorum üstelik haddini aşacak şekilde he yaparsa cevabını alır bir şekilde
Bana salak falan deniliyordu fernandoyu elestirdigimde şimdi bende aynisimi yapayım bunu zamanında ovenlere
neyi iyi bilirim? Belhanda olmayan her seyi elestiriyorsun EZIKLIK Kompleksinden dolayi. Gec bos isleri yoluna bak

Fernando nun hiçbir işe yaramadigini
belhanda ile karistirip durma Adami. Bos'a baglama yine. Sen icin yeniliyorum: Fernandosuz bu Takim tamamiyle cöküyor. Akhisar'da ikinci devre en iyisi olup ciktiginda OS tamamiyle boka sagladi. Isine bak

Çok şükür bugünde eleştirisini yapmış gamsız sever üyemiz.

Kişisel kavgadan kastım herhangi bir üyeyle arandaki kişisel problem değil. Hanife ile aranızda nasıl bir tartışma geçti bilmiyorum, ben senin bu başlıktaki genel tavrından bahsediyorum. Belhanda'ya yapılan eleştirilere sinirlendiğin için aynısını o zaman en çok sevilen oyunculardan birine, Fernando'ya yapıyordun sen. Böyle başladı Fernando eleştirilerin. Baya da barizdi..

Sakatlıktan önce bu ligin gördüğü en iyi orta saha performanslarından biri diyordun doğru mu hatırlıyorum? Öyle desen de demesen de çok iyi oynadığını kabul ediyordun. E o zaman sakatlık sonrası farklı mevkide 2 maç kötü oynadı diye o kadar eleştirmen, "benim görmediğim neyi görüyorsunuz" demen fazlasıyla saçma zaten. Ki senin laf etmeye başladığın haftalarda kötü de oynamamıştı. Kimse Fernando'yu beğenmiyorsun diye, farklı düşünüyorsun diye tepki göstermedi sana. Derdinin samimi bir fikir belirtmek olmadığını bildiği için tepki gösterdi insanlar. İstediğin kadar inkar et senin Fernando'yu neden eleştirmeye başladığını sen de çok iyi biliyorsun biz de..

Tabi sonrasında 3-4 maç dışında toparlayamadı. Bu sezon da özellikle fiziksel olarak yetersiz kalıyor. Donk ise muazzam oynamaya devam ediyor. Şu an eleştiriyi hak ediyor Fernando zaten..

Şakasına gulunmeyen adamlar gibisiniz adam Akhisar maçında golü izleyen yediren kişi
Zaten terimde ha varlığı ha yokluğu diye çıkarıp ofansif oyuncu aldı
Yani adamı savunmak için abuk sabuk şeyler tutuyor yok sakatlığının etkisi yok psikolojisi bozuk yok o çıktı takım çöktü
Bu takımın bu hale gelmesinde en büyük neden bu adamın vasat futbolu ne tempo ayarlıyor ne kritik müdahalesi var fizik olarak bitik hala savunuyorsunuz savunmaya devam edin

Geri
Üst Alt