#25 Fernando Francisco Reges

Bu adamın süper topçu olduğunu herkes biliyordu zaten.Bilmeyen 1 kaç kişi vardı geldiğinde onlarda şuan mağaralarına girmiştir utançlarından.Muazzam bir oyuncu.Gelirken ligin çok üstünde bir oyuncu demiştim az bile demişim.

Adamın dibi. Bana göre açık ara en iyi transferimiz.

Buradan Fernandoyu izlemeyip atıp tuttuğumu söyleyen arkadaşa selamlar. Hâlâ fikrim ve düşüncemin arkasındayım Fernando bu ligin üstünde bir oyuncu.

Tek başına tek bir takımın orta sahasını ayakta tutacak bir adam Fernando.

Koca yürekli adam. Muslera dan sonra ve Sneijderin gidişinden sonra takımda en çok sevdiğim adam Fernando :hat:

sent via GSC

Adamın dibi. Bana göre açık ara en iyi transferimiz.

Buradan Fernandoyu izlemeyip atıp tuttuğumu söyleyen arkadaşa selamlar. Hâlâ fikrim ve düşüncemin arkasındayım Fernando bu ligin üstünde bir oyuncu.

Tek başına tek bir takımın orta sahasını ayakta tutacak bir adam Fernando.

Koca yürekli adam. Muslera dan sonra ve Sneijderin gidişinden sonra takımda en çok sevdiğim adam Fernando :hat:

sent via GSC

Ndiaye'ye hala Anadolu çöpü gözüyle bakıyor musun?

İnanılmaz bi adam bu. Sayesinde 4-2-3-1 taktiğini 5-2-4-1 olarak oynuyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek kelimeyle Galatasaray ın beyni.

Galatasaraya bu topu oynatan adam.

Daha önce hiç izlememişdim. Çok beğendim.

Futbolu son derece basit oynuyor.

DHn3Z7jXoAAWOL6.jpg

El Patron

Sizlerin fikri nedir bilemiyorum ama ben olsam hiç durmadan takımın 2. kaptanı yaparım bunu. Bu adam ligin üstünde.

Direk performansı bilinerek alınmış bir oyuncuydu. EPl'de iş yapmış adamın STSL'de tutmama gibi bir ihtimali yok. İnanılmaz iyi fiyata da alındı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hem city nin hemde brezilyanin banko topcusu olarak gelip, bu tezi cürütmüs elano var maalesef. Yada 10 da 1 olurda, elanoda bize denk geldi. :(

Geri
Üst Alt