#25 Fernando Francisco Reges

Çok klas bir oyuncu ve oyun zekası üst düzey. Sezonun transferi demiştim adam beklediğimden de daha iyi oynuyor.

Bu adamı biz ucuza aldık resmen.

Bana göre acik ara en iyi transferimiz.

Hatta son yillarin en iyi transferi olabilir bu gidisle. Bu adami 5 Milyona aldik, Belhanda'nin yarisina asagi yukari.

Dedigim gibi Cenk Ergün'ü tebrik ederim Fernando transferi icin.

Bana göre acik ara en iyi transferimiz.

Hatta son yillarin en iyi transferi olabilir bu gidisle. Bu adami 5 Milyona aldik, Belhanda'nin yarisina asagi yukari.

Dedigim gibi Cenk Ergün'ü tebrik ederim Fernando transferi icin.

Oyunun tüm temposunu resmen kendi başına ayarlıyor. İstediğinde düşürüp istediğinde yükseltiyor. Kesinlikle en iyi transferimiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomisle beraber en iyi transferimiz bence,2.yarı biraz düştü ve hemen zorlandık.Fiziğini tam randımana getirince bu sorunuda aşarız.

34 haftanın 27-28'inde böyle performans sergilesin, efsane olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hem city nin hemde brezilyanin banko topcusu olarak gelip, bu tezi cürütmüs elano var maalesef. Yada 10 da 1 olurda, elanoda bize denk geldi. :(

o yıllarda ki city ile şimdi ki city farklı ama hocam o yıllarda joe robinho felan oynuyodu şimdi aguero jesus oynuyor orta sahada de bruyne, d. silva oynuyor . o elanoyuda kötü kullandıgımızı düşünüyorum libero gibi oynattı o zamanki hoca , brezilya milli takımında koşede topu çektiği zaman taraflarlar ayağa kalkardı gol diye büyük oyuncu büyük karekter ama türkiye ye adepte olamadı

Fernanda gol-asist yapan bir isim olmamasına rağmen neden ManCity seviyesine kadar çıktığını gösteriyor.

Topu son derece basit oynuyor,asla zorlamıyor. Top rakipteyken bodoslama dalmaktansa doğru pozisyon alarak rakibi karşılıyor. Atiba'nın 2 seviye üstü diyebiliriz kendisine.

BOSS!

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando büyük fırsat aslında. Stoperde Maicon da varken sol stoper bölgesine kimi koysan olduğundan daha değerli görünecek, hatta eşşek değilse gelişecek. Adamakıllı bir planlamayla 6 ayda bir stoper satarsın. 1'e getirip elini öpene 5'e. Ama sağlam planlama lazım tabii.

Bu kadar profesyonel ce oynayan Ender Brezilyalılardan. Tam bir dinamo. Atibanın 2 gömlek melonunda 1 gömlek üstü. Umarım başarılı sezonlar geçirir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Defansta toapal dam oyun okumada atiba dan iyi

Gerçekten muazzam topçu

Topal+Josef+Atiba+ kim varsa toplayın hepsi bir Fernando etmez. Yaşına rağmen seneye tutamayabiliriz.

Geri
Üst Alt