#25 Fernando Francisco Reges

En iyi adamımız gitti. İnş ciddi bir şey yoktur.

Onemliligi sadece belhanda copunun arkasini temizlerken bile belli oluyor

5 gun buz icine sokun. Hazirlanmasi sart

Adam oyundan çıktı ve orta saha çöktü. Ne defansif ne de ofansif orta saha çıkması sonrası hiç bir şey yapamadı.

Maçı izlerken dedim bu adam geçen yıl ilk yarıdan sonra ilk defa bu kadar domine ediyor sahayı,bir hayli istekli zaten kalitesi tartışılmayacak kadar iyi lakin fernandonun sorunu bu maçdaki kısacık sürede yaptığı tempo ve muhteşem oyun sonrası sakatlığında gizli ,fizik olarak bitik ve vucud artık o tempoyu kaldıramıyor ,bitmiş dolayısı ile fernando ya selçuk gibi sahada yürüyecek yada böyle bir tempo sonrası küt diye sakatlanacak..

Şu adama sallayan veledler vardı aklınca trollük yapan, gitsin göz muayenesi olsun bir zahmette forumu bıraksın sonuçta bir futbol forumu. Futboldan anlmayanların işi olmamalı

Şu adama sallayan veledler vardı aklınca trollük yapan, gitsin göz muayenesi olsun bir zahmette forumu bıraksın sonuçta bir futbol forumu. Futboldan anlmayanların işi olmamalı
Ona göre biz velediz 13-14 yaşlarında olanlarız. Şimdi kafasını kuma gömecektir muhtemelen, yarına doğru Belhanda konusunda asist üzerinden yola çıkıp buraya gelip geçen sezon Göztepe maçı sonrası sakatlanan adama yine o zaman olduğu gibi niye sakatlandı tezi üzerinden sallar.

Ondan sonra da üçüncü kişilere şuna cevap vermiyorum ama bir yere kadar öyle bir küfür ederim ki aklı şaşar gibi laflar eder, hem özelden hem açıktan buyur açık çek istediğin küfürü et rapor etmeyeceğim dediğim halde ben böyle sanalda tatmin olmam yüreğin yetiyor ise gel görüşelim der, istersen tek de gelme der, peki görüşelim bir çay içelim deyince müthiş bir manevra ile R yapar. Sonra da çıkıp delikanlılık taslar böylesi.

Maçı izlerken dedim bu adam geçen yıl ilk yarıdan sonra ilk defa bu kadar domine ediyor sahayı,bir hayli istekli zaten kalitesi tartışılmayacak kadar iyi lakin fernandonun sorunu bu maçdaki kısacık sürede yaptığı tempo ve muhteşem oyun sonrası sakatlığında gizli ,fizik olarak bitik ve vucud artık o tempoyu kaldıramıyor ,bitmiş dolayısı ile fernando ya selçuk gibi sahada yürüyecek yada böyle bir tempo sonrası küt diye sakatlanacak..
Porto macindan beri domine ediyor.

Kötü gösteren Belhandanin sacma sapan top kayiplari. Bugün kurtaran olamadi o sacma toplarindan birisini .

Ya Rab yalvariyorum önemli bir sey olmasin, tedbir amacli cikti

Muhtemelen Galatasaray kariyeri bitti bir önceki sakatlığından dönüşünü düşünürsek, bundan sonra sadece sözleşmesindeki kalan paraları almak için döner.

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce: "Feghouli ve Fernando'nun durumu ciddi görünüyor." (TRT Spor)

al iste sictik

Oynadığı topu Donk’da oynar. Çok muhim değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi bir Donk doldurur yerini.

İyi gününde olan bir Fernandoyu kimse dolduramaz yerini bir taraftan. Şampiyonlar liginde eksikliği özelikle hissedilir bu arada.
Geçmiş olsun

Iyi bir Donk doldurur yerini.

İyi gününde olan bir Fernandoyu kimse dolduramaz yerini bir taraftan. Şampiyonlar liginde eksikliği özelikle hissedilir bu arada.
Geçmiş olsun
loko ve Porto karsi oyayan Fernando gibi Oyuncu gelmez ... Bugün'de ne güzel oynamisti

Gününde olunca Fernando hakikaten savunma tarafına büyük katkı veriyor. Hücum için de çok iyi pasör olmasa da hücum başlatıcı görevi görebiliyor.

O yüzden sakatlığı kötü oldu. CL maçlarında en ihtiyaç duyduğumuz şeyleri verebilirdi bize.

Gerçi Fernando'nun da tıpkı Mariano gibi düşüş trendine girdiğini kabul etmek lazım. Sakatlık bir yana form dalgalanmasının sebeplerinden biri bu bence. CL için kendini kasıp hala iyi şeyler yapabilir ama.

Geri
Üst Alt