Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Peh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener macina yetisebilir. En gec schalke deplasmani sonrasi sahada. Insallah formu cok düsmezTahminim devre arasıydı bakalım nolacak.
inşallahFener macina yetisebilir. En gec schalke deplasmani sonrasi sahada. Insallah formu cok düsmez
Rica ediyorum Melo deme ağlarım.Eksikliğini hissettik lakin abartıldığı kadar bir oyuncu da değil. En azından bizdeki hali değil. Bana göre Melo'nun tırnağı dahi olamaz. Amma ve lakin kendisine ihtiyacımız var bu da gerçek.
Olmayinca geriden oyun kurmakta zorlaniyoruz
Tudor hakli olarak stoperler arasina gecip oyun kurmasini istiyordu,ayni görevi Fatih hoca porto macinda verdi ve cok iyi bir sekilde oyun kurmamizi saglamisti o macta
Kabul etmek gerekiyor ki Fernando olmayinca iq'su düsük bir takim oluyoruz,birde Maicon adindaki odun oyun kurmaya kalkinca dogal olarak basarisiz oluyoruz
Fernando önemli oyuncularimizdan. Ama tabi ki asla
Ve asla
Bir Melo olamaz. Melo
Bana Göre Türkiye gelmis en iyi DMC’dir. Defansif gücü ve ofansa da ciddi katki veriyordu. Box2Box’ti. O baska bir seviyedi
Melo bazi problemleri olmasa yolu asla buralara düşmezdi. Rakip takimi o kadar sindiren cok az oyuncu gördüm
Öyle zaten. Melo’nun mental problemleri oldugunu düsünuyorum. Herif tam bir manyak ama
Acayip da bir fútbolcu. Kariyerin zirvesi bizde yasadi diyebillirz. Juve büyük beklentlilerle Transfer etmisti büyük paralara ama orda tutmadi. Türkiyede ise tam kendisine Göre Ülke bulmustu. Melo efsanedir.
Dun yeniden goruldu. Bunsuz bir hiciz.Ahtapot !
tüm takım salonda calısmıs.serdar ve fernando fener maçına yetişir benceSerdar Aziz, Fernando Reges ve Sofiane Feghouli, tedavilerinin ardından salon çalışmalarına başladı.
Schalke ya karsi oynar mi sizce