#25 Fernando Francisco Reges

bacagimi koparip buna verin. 2 kere sakatlandim sadece. Isine yarar. Lan bunsuz bokuz bok

Evet fizik önemlidir ama bugün Schalke bize pas organizasyonunun da bir o kadar önemli olduğunu gösterdi. Adamlar kaç defa tek bir pas ile orta sahamızı komple oyundan düşürdüler. Halbuki Selçuk girene kadar üç tane fiziği iyi olan orta saha oyuncusu ile oynadık.

Yine üç tane fiziği iyi olan orta saha ile oynamamıza rağmen ne birinci ne de ikinci bölgede adamların yaptığı gibi tek pas ile orta sahalarını oyundan düşüremedik.

Bu adam işte bunu iyi yapıyor, iyice de toparlanmaya başlamıştı. Ayrıca gördük ki deli dana gibi oraya buraya koşmadan da, sezgiler ile, alanını akıllıca kontrol altında tutup kapatma ile futbol oynanabiliyor. Yine bunu da bu adam çok iyi yapıyor. Üç tane fiziği iyi oyuncun olup deli dana gibi koştursalar ne yazar, rakip tek pas ile bitiriyor işi.

Eksikliğini hissettik lakin abartıldığı kadar bir oyuncu da değil. En azından bizdeki hali değil. Bana göre Melo'nun tırnağı dahi olamaz. Amma ve lakin kendisine ihtiyacımız var bu da gerçek.

Diğerleri neyse de Fernando ve Serdar ikilisinin bir an önce dönmesi gerekiyor ...

Olmayinca geriden oyun kurmakta zorlaniyoruz

Tudor hakli olarak stoperler arasina gecip oyun kurmasini istiyordu,ayni görevi Fatih hoca porto macinda verdi ve cok iyi bir sekilde oyun kurmamizi saglamisti o macta

Kabul etmek gerekiyor ki Fernando olmayinca iq'su düsük bir takim oluyoruz,birde Maicon adindaki odun oyun kurmaya kalkinca dogal olarak basarisiz oluyoruz

Olmayinca geriden oyun kurmakta zorlaniyoruz

Tudor hakli olarak stoperler arasina gecip oyun kurmasini istiyordu,ayni görevi Fatih hoca porto macinda verdi ve cok iyi bir sekilde oyun kurmamizi saglamisti o macta

Kabul etmek gerekiyor ki Fernando olmayinca iq'su düsük bir takim oluyoruz,birde Maicon adindaki odun oyun kurmaya kalkinca dogal olarak basarisiz oluyoruz

Aynen öyle. Serdar ve fernando takimin omurgasi. Donk baska bir oyuncu fernando baska ki fernandoyu acayip elestridim bu sezon.

Fernando önemli oyuncularimizdan. Ama tabi ki asla
Ve asla
Bir Melo olamaz. Melo
Bana Göre Türkiye gelmis en iyi DMC’dir. Defansif gücü ve ofansa da ciddi katki veriyordu. Box2Box’ti. O baska bir seviyedi. Birde Tam bir manyakti, bizde manyak oyuncular tutar hep

Fernando önemli oyuncularimizdan. Ama tabi ki asla
Ve asla
Bir Melo olamaz. Melo
Bana Göre Türkiye gelmis en iyi DMC’dir. Defansif gücü ve ofansa da ciddi katki veriyordu. Box2Box’ti. O baska bir seviyedi

Melo bazi problemleri olmasa yolu asla buralara düşmezdi. Rakip takimi o kadar sindiren cok az oyuncu gördüm

Melo bazi problemleri olmasa yolu asla buralara düşmezdi. Rakip takimi o kadar sindiren cok az oyuncu gördüm

Öyle zaten. Melo’nun mental problemleri oldugunu düsünuyorum. Herif tam bir manyak ama
Acayip da bir fútbolcu. Kariyerin zirvesi bizde yasadi diyebillirz. Juve büyük beklentlilerle Transfer etmisti büyük paralara ama orda tutmadi. Türkiyede ise tam kendisine Göre Ülke bulmustu. Melo efsanedir.

Öyle zaten. Melo’nun mental problemleri oldugunu düsünuyorum. Herif tam bir manyak ama
Acayip da bir fútbolcu. Kariyerin zirvesi bizde yasadi diyebillirz. Juve büyük beklentlilerle Transfer etmisti büyük paralara ama orda tutmadi. Türkiyede ise tam kendisine Göre Ülke bulmustu. Melo efsanedir.

Bizde de degil. 2010 yılında acayip bir oyuncuydu dunya kupasi zamani. Neyse bir ruzgardi geldi gecti.

Serdar Aziz, Fernando Reges ve Sofiane Feghouli, tedavilerinin ardından salon çalışmalarına başladı.

Schalke ya karsi oynar mi sizce

Geri
Üst Alt