#25 Fernando Francisco Reges

Başımızdaki hoca bozuntusu yüzünden takımdaki kaliteli futbolculara sallamaya başlamış bazı arkadaşlar.Tabii ki de bir Melo değil ama Gomis,Maicon ve Mariano ile birlikte en iyi transferimiz.Gayette uygun maliyetle aldık kendisini.Her kötü maçtan sonra da her futbolcuya sallamayın.Bana kalırsa en çok eleştirilmesi gereken futbolcular Belhanda,N'Diaye ve Muslera'dır.Yakında Gomis'e de saydırırsınız kesin.

Allah için dün fernandoluk bir durum mu vardı? Takım olarak çok kötü olduğumuz maçlar da oyunculara bok atma alışkanlığınızı bırakın bence. Her zaman aynı şeyi yapıyorsunuz. Dün için bok atılacak tek oyuncu var oda muslera. Bunun sebebi de alakasız bir zamanda takım fena gitmezken yaptığı çok basit hata yüzünden. Sonrasında iş Tudora bakıyordu. Ve takımı toparlayamadı. Fernandoya hiçbir suç bulamam dün için, kimse kusura bakmasın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zurnazen Tudor yüzünden adam stoper olacak. İlk haftalardaki duruş pozisyonları ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var. İlk haftalarda yaptığı görevi Ndiaye yapmaya çalışıyor tabi bunu kim istiyor takımında başındaki Zurnador.
Buna katılıyorum ilk maç acayip fark yaratıyordu ama önemli olan ilerleyen zaman
Yediği her preste ya top kaybı yada yana geriye oynama
Biraz vücudunu koyup kat etmeli topla
Bunu zaten yapamıyor ilk zamanlar ndiaye yapıyordu oda duzlesti

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günümüz futbolunda Fernando tipi çapalar azalmakta artık. Büyük takımlar, savunma önlerinde teknik kapasitesi ve pas kabiliyeti yüksek oyuncular bulunduruyor genelde. Yıllarca Mehmet Topal'ı eleştirdik, stoperlerin arasına giriyor ve oyun kuramıyor diye. Melo gerektiğinde ön alanda pres yapıp, takımı atağa kaldıracak pası ve driblingi yapabilen bir oyuncuydu formda dönemlerinde. Aynılarını Fernando'dan beklemek zor olacak sanırım. Bekleyip, görelim.

Taktik olarak mı bilmiyorum ama fazla geride kalıyor. Takım kötüyken çok fazla bir faydası olmuyor.

Fernando Reges maç öncesi soyunma odasında Tudor'un defansif sistemine karşı çıktı. Bu sistemin başarı getirmeyeceğini sadece savunma planı ile başarılı olunamayacağını Tudor'a söyledi. (AMK)

Fernando Reges maç öncesi soyunma odasında Tudor'un defansif sistemine karşı çıktı. Bu sistemin başarı getirmeyeceğini sadece savunma planı ile başarılı olunamayacağını Tudor'a söyledi. (AMK)
Hep konuşuyor zaten

Bende katılıyorum gülmekten

Ne kadar derbilerde aşırı iyi oynamasada bu kadroda bana göre 1.oyuncudur şampiyon olursak Fernando sayesinde olur kimse bu adama aşırı yüklenmemeli

Topla kat eden ıyi pasör oyuncu şart bize
Mesela tolgay emre belezoglu

Katılıyorum farklı şeyler denemesi gerekiyor tudor laftan anlamaz

fernando-reges-galatasaray_ee2456kj8uqk1mcfzlun12t6q.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=kQV3qKu5KHk

Geri
Üst Alt