#25 Fernando Francisco Reges

sonunda önde oynamaya basladi, sorumluluk aldi. böyle oynayacaksin aslanim tudorun dediklerini sen bosver

gozde_bellydance_smile.jpg

Geçen hafta bu topic boş yapanlarla doluydu,özellikle avatarında kazma olan arkadaş umarım damlar buralara.Anlaşılmıştır heralde söylemeye çalıştığımız şey.3. stoper gibi değil de önde oynadığında ne kadar farkediliyor görülmüştür.

Geçen hafta bu adama Mustafa Sarp muamelesi yapılıyordu. 3. stoper yapıp gömmek yerine serbestlik verirsen gayet verimli olur. Bugün kaç tane kritik pas attı ve top kazandı sayamadım. Cidden acayip boş yapanlar var bu forumda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geldiğinden beri en iyi topunu oynadı. Haklı olarak eleştiriler vardı. Çok fazla geriye yaslanması, 15 metre alanda top oynayıp pas yapması takıma bir şey katmıyor. Önemli olan bugünkü gibi öne çıkması, geriden atakları desteklemesi. Tudor da farketmiştir umarım bazı şeyleri. N'Diaye de öne çıkınca müthiş işler yaptı.

Belhanda'nın yapması gereken top dağıtmayı sorumluluk alıp yaptı reis

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen hafta bu adama Mustafa Sarp muamelesi yapılıyordu. 3. stoper yapıp gömmek yerine serbestlik verirsen gayet verimli olur. Bugün kaç tane kritik pas attı ve top kazandı sayamadım. Cidden acayip boş yapanlar var bu forumda

Geçen haftalarda ben de eleştirdim ama göz var, izan var Fernando 15 metrelik alanda al-ver yaparak top oynuyordu. Alan savunması yapıp, stoperlerin arasına kaçıyordu. Bugünkü gibi öne çıkarak oynarsa, dönen topları alırsa ve pres yapıp top kazanırsa sıkıntı yok.

Adamı nerede ise üçüncü stoper gibi oynatıyoruz, üstelik Süper Lig'de. Daha vahimi bu hiç bir zaman bu şekilde oynamadığı City performansı ile açıklanmaya çalışılıyor. Bugün gördüğümüz gibi Adam esas yerine geçti ve rakip çıkamadı bile.

Geçen haftalarda ben de eleştirdim ama göz var, izan var Fernando 15 metrelik alanda al-ver yaparak top oynuyordu. Alan savunması yapıp, stoperlerin arasına kaçıyordu. Bugünkü gibi öne çıkarak oynarsa, dönen topları alırsa ve pres yapıp top kazanırsa sıkıntı yok.

Kötü olma sebebini alıntıladığın mesajda yazdım. Kendi suçu yok, olay ve sıkıntı sorunun td’de değil oyuncuda olduğunu düşünüp kazma muamelesi yapanlardı.

Kötü olma sebebini alıntıladığın mesajda yazdım. Kendi suçu yok, olay ve sıkıntı sorunun td’de değil oyuncuda olduğunu düşünüp kazma muamelesi yapanlardı.

Tudor'da kabahatli ama tek suçlu o değil bana kalırsa. Fernando şu performansını büyük maçlarda da gösterebilmeli, ağırlığını koymalıydı. Bugün inisiyatif alıp öne çıktı mesela.

su tudoru yollayin allahini severseniz futbolcularin potansiyelini kisitliyor herif

Geldiğinden beri en iyi topunu oynadı. Haklı olarak eleştiriler vardı. Çok fazla geriye yaslanması, 15 metre alanda top oynayıp pas yapması takıma bir şey katmıyor. Önemli olan bugünkü gibi öne çıkması, geriden atakları desteklemesi. Tudor da farketmiştir umarım bazı şeyleri. N'Diaye de öne çıkınca müthiş işler yaptı.

söylediklerinin hepsi tudor kaynaklı.adamın hiç bi suçu yok.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

su tudoru yollayin allahini severseniz futbolcularin potansiyelini kisitliyor herif

adam bildiğin futbolculara işkence ediyo oyun anlamında

Iyi oynadı

Daha ilerde oynadığı zaman verimli oynayabilir. Bunu yapmak için yanında Ndiaye değil de Tolga oynamalı

ne zaman öne çıktığı zaman tolga onun yerini doldurur. Ndiaye de onların önünde oynazın

Geri
Üst Alt