Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.352
- 28.972
- 2.848
Aslında bütün insanları sevebilirdim, sevmeye ilk senden başlamasaydım.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahada maglubiyete karsi savasan tek adamdi bugunIste sezon basindan beri bunu diyorum.
Bu adami bu kadar gömülü oynatmak sacmalik, cünkü etkisi ve verimini iyice kisitliyorsun. Adam ol lan Tudor kisitlama bu adami, Barack Obama tam bir reis dir.
Ve bu yilin da en iyi transferidir hala bir kac catlak kafanin dediklerine kulak asmamak lazim.
Iste sezon basindan beri bunu diyorum.
Bu adami bu kadar gömülü oynatmak sacmalik, cünkü etkisi ve verimini iyice kisitliyorsun. Adam ol lan Tudor kisitlama bu adami, Barack Obama tam bir reis dir.
Ve bu yilin da en iyi transferidir hala bir kac catlak kafanin dediklerine kulak asmamak lazim.
Sahada maglubiyete karsi savasan tek adamdi bugun
Digerleri laylaylom pesinde
Ek olarak serdar azizide ekleyebilirz
Benim anlamadığım bu adam City'de bile bu kadar gömülü oynamıyordu. Biz Süper Lig'de oynuyoruz yahu.
gol sevincinde bi anda meloyu gördüm
![]()
bjk'nin kocası 5 gol falan atmıştı sanırım ha birde melo reis iyi billur geçiyordu kuşlarla
Önceki sayfalarda Fernando'ya bile laf söylenmiş, ilginç çok ilginç..
Laf edenlerin kimler oldugunu görünce hic ama hic sasirmiyorum acikcasi.
Görevini en iyi yapanlardan, kalitesine değinmeye bile gerek yok. Çok şanslıyız bizim futbolcumuz olduğu için, fener yada bjk alsa öve öve bitirilmezdi sanırım.
Yazin alindiginda en cok sevindigim adam Fernando idi. Cünkü yillar sonra ilk defa adam akilli bir orta saha oyuncu transfer etmis olduk.
Ismi gecmeye basladiginda da cok emindim geldigi günden itibaren cok faydali olacagina, bugüne kadar da yüzümü kara cikarmiyor. Basimizda Tudor gibi bir manyagin olmasina ragmen gayet iyi bu sezon, Tudor onu gömülü oynatarak kisitlamasa cok daha verimli olurdu kesinlikle.