- 10 Mart 2013
- 121.633
- 158.450
- 5.068
yan pas uzmani
sonunda önde oynamaya basladi, sorumluluk aldi. böyle oynayacaksin aslanim tudorun dediklerini sen bosver
Ulan zurhan ne yanar döner adamsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yan pas uzmani
sonunda önde oynamaya basladi, sorumluluk aldi. böyle oynayacaksin aslanim tudorun dediklerini sen bosver
ilk yarida övülecek bir tarafi yoktu. yanar döner degilim, neyse onu söylüyorum. ikinci yari önde oynadi ve sorumluluk aldi diger maclara göre.Ulan zurhan ne yanar döner adamsın
yan pas uzmani

Geçen hafta bu adama Mustafa Sarp muamelesi yapılıyordu. 3. stoper yapıp gömmek yerine serbestlik verirsen gayet verimli olur. Bugün kaç tane kritik pas attı ve top kazandı sayamadım. Cidden acayip boş yapanlar var bu forumda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen haftalarda ben de eleştirdim ama göz var, izan var Fernando 15 metrelik alanda al-ver yaparak top oynuyordu. Alan savunması yapıp, stoperlerin arasına kaçıyordu. Bugünkü gibi öne çıkarak oynarsa, dönen topları alırsa ve pres yapıp top kazanırsa sıkıntı yok.
Kötü olma sebebini alıntıladığın mesajda yazdım. Kendi suçu yok, olay ve sıkıntı sorunun td’de değil oyuncuda olduğunu düşünüp kazma muamelesi yapanlardı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geldiğinden beri en iyi topunu oynadı. Haklı olarak eleştiriler vardı. Çok fazla geriye yaslanması, 15 metre alanda top oynayıp pas yapması takıma bir şey katmıyor. Önemli olan bugünkü gibi öne çıkması, geriden atakları desteklemesi. Tudor da farketmiştir umarım bazı şeyleri. N'Diaye de öne çıkınca müthiş işler yaptı.
su tudoru yollayin allahini severseniz futbolcularin potansiyelini kisitliyor herif
Daha ileride oynasın.tudor geriye çekme şu adamı