#25 Fernando Francisco Reges

Yaptığı hareketle maçı sabote ediyordu, takımda disiplinsizlik diz boyu

tamamiyle hakemin sucu. Herifler bildigin kemik kirma pesindeler, birak sari karti kac kere foul calmadi. Bizimkiler'de anladi (hele hele Fernando kac kere ) bu hakemden bi bok yok, gecirip durdular.
Klas oynadi Fernando yinede

bLNyrV.jpg

Yediğimiz golden sonra ve maçı 3-1'e getirene kadar o kadar iyi oynadı ki, dönen topların hepsini süpürdü, müthişti.

Sari yedigi pozisyonda cok sasirdim gercekten Fernando reis gibi bir adamin böyle bir harekete girismesine.

Kirmizi yese orada kimse laf etmezdi herhalde. Muhtemelen hem hakem denen serefsizin Göztepe lehine verdigi kararlar hem de rakiplerin dan dun kendisine dalmasi tepesini attirdi ve böyle sacma bir olaya giristi.

Sakatligi insallah hafif birseydir Fernando bizim icin cok önemli. Hatta bana kalirsa takimin en önemli oyuncusu.
Yok yaw omzundan tutup indirmeye çalıştı ama kontrolsüz girince adamın suratına geçirmiş oldu.

Kırmızı yeseydi 1 hafta bütün disiplin kurallarını öğretirdi sinan madde madde

Dün maçı canlı izledim ama beğenmedim çok geriye gömülüyor risk almıyor stoperlerin arasında geziyo biraz daha önde atakları kesmeli ileri top çıkartmalı ilk haftalarda olduğu gibi...

Fernando'nun iç yan bağında yırtık var. İlk bulgular itibarıyla ameliyat olmayacak. Kampa kadar tedavisi sürecek. (@ArslanCumhur)

Saadete gelelim kaç gün???

[FONT=&quot]SON DAKİKAGalatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce: "Fernando'nun iç yan bağlarında yırtık tespit edildi. Ameliyat edilmeyecek. Kamp dönemine kadar tedavisi sürecek."[/FONT]

Geri
Üst Alt