#25 Fernando Francisco Reges

Daha telaşlandim.

“fernando’nun sağ diz iç yan bağlarında ileri derece yırtık var. ameliyat gerekli değil. 3 hafta sonra iyileşmiş olur. rodriguez’in baldırında zorlanma var, ciddi değil. mariano izin dönüşü takımla çalışabilecek.”

yener ince

4 hafta sonra baslıyo lig

Fernando sarı kart cezalısı değil miydi zaten Kayseri maçında ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayseri macini kesin olarak kacirir bence

Diz de yirtik hafif bir sakatlik degil

Lato bile menisküs+dış bağ sakatlığında ameliyat edilmesine rağmen 4.maçta kadroya girdi görev verilse oynardı. Fernando Kayseri maçında oynayacak düzeyde olur ama belki riske edilmez. 1 maçlığına De Jongu hazırlar hoca oraya Kayseriye zorlanacağımızı sanmıyorum

De Jong oynar kayseri maçında hiç sevmesemde.
Oda bari şu bir maçta adamsa borçunu ödemeye bakar.

De Jong oynamasin Tolga iyidir. De Jong ne gozunu sevdigim. Temposuz dede olmus adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lato bile menisküs+dış bağ sakatlığında ameliyat edilmesine rağmen 4.maçta kadroya girdi görev verilse oynardı. Fernando Kayseri maçında oynayacak düzeyde olur ama belki riske edilmez. 1 maçlığına De Jongu hazırlar hoca oraya Kayseriye zorlanacağımızı sanmıyorum

kayseri deplasmanında ??

2-3 ay yok 3-5 maç kaçıracak diyenleri gördükçe kan beynime sıçrıyo. Yener ince en az 3 hafta dedi. Hadi ilk hafta riske etmek istemeyebilirler. Bi maşallah deyin adamı mezara gömeceksiniz ya

Moderatör tarafında düzenlendi:
DR6HdcJX0AAQyuA

Kayseri maçına yetişir , sıkıntı olmaz. Hoca kondisyon durumuna göre ilk 11'e veya kulübeye alır.
Çok büyük ihtimalle de ilk 11 başlar.

Geri
Üst Alt