#25 Fernando Francisco Reges

Yaw cidden ne boş konuşanlar var,Doktor açıkladı Bugünden itibaren tedavisine başlanacak kampa kadarda sürecekmiş en az 3 hafta yokmuş ve tam süre vermemiş,Lato bundan daha ciddi bir olayda ameliyatla 1 aya yakın sürede dönmeyi başardı benzer bir durumu Fernandoda da görebiliriz ameliyatsız tedavi olacak ve muhtemelen Kayseri maçına yetişme durumu olabilir çünkü tam 1 ay süre var nerdeyse.

Yani öyle 3 maç kaçırdı, 2-3 ay yok gibi yalanlara inanmaya gerek yok. 1 maç kaçırır kaçırırsa.

3 hafta tedavi sürer, fit olmasi bir iki hafta daha sürebilir. 2 maximum 3 mac sonra eski halinde olur anlasilan . Ucuz atlattik . Asamoah sart oglu sart. De Jong'a güvenilmez simdi

Bu gibi durumlarda oyuncunun anatomisi, kendisine bakması, özetle profesyonelliği de çok önemli. Ameliyat olmayacak olması güzel haber. Maçtan sedyeyle çıkarken korkmuştum açıkçası, Allah beterinden korusun.

en az 6 hafta oynamayacakmış;(

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

hoca de jong'u oynatır mı acaba fernando dönene kadar?

ya 3 hafta tedavi görecek...kayseri maçına yetiştirmeye calısacaklar...konu kapansın.

Sen ne yaptın bağlara

Mac vardi kar kis'da. Iyi bi tekme yiyip bacagimi tuhaf hareket ettim. Doktora gitmedim gerizekali gibi gecer diye, baktim 1-2 ay gecmedi, halen ayni hatta biraz spor yaptiktan sonra aglayacak duruma geldim birden bire . Gittim doktora kronige dönmüs. Türkcesi tam olarak ne bilmiyorum ama hem Menisküs hemde "Leisten" baglarda problem olustu. Operasyonda gereksiz bu saatden sonra dedi (ki bende istemedim zaten)

Mac vardi kar kis'da. Iyi bi tekme yiyip bacagimi tuhaf hareket ettim. Doktora gitmedim gerizekali gibi gecer diye, baktim 1-2 ay gecmedi, halen ayni hatta biraz spor yaptiktan sonra aglayacak duruma geldim birden bire . Gittim doktora kronige dönmüs. Türkcesi tam olarak ne bilmiyorum ama hem Menisküs hemde "Leisten" baglarda problem olustu. Operasyonda gereksiz bu saatden sonra dedi (ki bende istemedim zaten)
Dizin kitleniyormu geçmiş olsun

Geri
Üst Alt