#25 Fernando Francisco Reges

Fernando gibi klas topçular Türkiye ye 1-2 defa denk gelir. TR ye gelmiş en iyi defansif orta sahalardan birisidir. Belhanda ile birlikte orta sahayı ve ligi götürecek oyuncudur. Sahalara dönmesini 4 gözle bekliyorum. Ayrıca top ayağına geldiğinde takımdaki en güvenilir isim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adama laf söyleyenler kötü niyetlidir.

Bi bu konuya dadanmadiginiz kalmisti. Bravo vallah.

Bi bu konuya dadanmadiginiz kalmisti. Bravo vallah.
Ben ciddi şekilde şu an futbol ile ilgimi kesip kesmemeyi sorguluyorum. Bir tarafta Fernando konusunda adamı paso eleştirip yetersiz olduğunu söyleyen bir taraftar, Belhanda konusunda övgüler yağdırıp disiplin haricinde yeterli olduğunu yazıyor. Demek gerçekten doğru imiş, benim söylediklerim hurafe imiş.

Fikrine saygı duymak istiyorum ama olmuyor yahu. Bir tarafta bir kaç maç dışında faydasını göremediğimiz ve takıma zarar bile veren bir oyuncu, diğer tarafta sakatlandığından bu yana eksikliğini ciddi şekilde hissettiğimiz bir oyuncu.

Son düzenleme:
Ben ciddi şekilde şu an futbol ile ilgimi kesip kesmemeyi sorguluyorum. Bir tarafta Fernando konusunda adamı paso eleştirip yetersiz olduğunu söyleyen bir taraftar, Belhanda konusunda övgüler yağdırıp disiplin haricinde yeterli olduğunu yazıyor. Demek gerçekten doğru imiş, benim söylediklerim hurafe imiş.
Futbola ile mi böyle yorumların olduğu platformlardan mı ilgini çekeceksin diye karar vermen daha mantıklı olur sanki.

Başkaların yorumları senin futbol seyir sevkine niye etkiliyor pek anlam çıkartamadım açıkçası.

Futbola ile mi böyle yorumların olduğu platformlardan mı ilgini çekeceksin diye karar vermen daha mantıklı olur sanki.

Başkaların yorumları senin futbol seyir sevkine niye etkiliyor pek anlam çıkartamadım açıkçası.
Daha çok kinayeli bir mesaj renktaş. Kimsenin yorumuna bir şey dediğim yok aslında ama bir tarafta göklere çıkarılan faydası kısıtlı adam, diğer tarafta eksikliği belimizi büken ama yetersiz görülen bir oyuncu. Gerçekten ilginç yahu, sonuçta buraya futbol konuşmaya geliyoruz ama ters duran bir terazi ile karşılaşıyoruz.

Fikrine saygı duymak istiyorum ama olmuyor yahu. Bir tarafta bir kaç maç dışında faydasını göremediğimiz ve takıma zarar bile veren bir oyuncu, diğer tarafta sakatlandığından bu yana eksikliğini ciddi şekilde hissettiğimiz bir oyuncu.

Salla gitsin ya amaci belli. Üstüne gidildikce iyice inat etti nuh diyor peygamber demiyor.

Artik trollük mü dersin provokasyon mu dersin. Adini sen koy.

Daha çok kinayeli bir mesaj renktaş. Kimsenin yorumuna bir şey dediğim yok aslında ama bir tarafta göklere çıkarılan faydası kısıtlı adam, diğer tarafta eksikliği belimizi büken ama yetersiz görülen bir oyuncu. Gerçekten ilginç yahu, sonuçta buraya futbol konuşmaya geliyoruz ama ters duran bir terazi ile karşılaşıyoruz.
Her yorumun üstünde durmamaya çalış.
Tafsiyem bu tabiki sadece. Yine bu tür sana göre saçma gelen mesajlara kafa taka bilirsin tabi ki tercihin buysa.

Belhanda gibi birisi için kafa yormaya da hiç deymez ayrıca ama bu kendi fikrim tabiki yine şimdilik.
Bakarsın adamın kafasına taş düşüp karakter sorununu hal etmiş olup futbol oynamaya başlar... Zor bir ihtimal olsada.

Her yorumun üstünde durmamaya çalış.
Tafsiyem bu tabiki sadece. Yine bu tür sana göre saçma gelen mesajlara kafa taka bilirsin tabi ki tercihin buysa.

Belhanda gibi birisi için kafa yormaya da hiç deymez ayrıca ama bu kendi fikrim tabiki yine şimdilik.
Bakarsın adamın kafasına taş düşüp karakter sorununu hal etmiş olup futbol oynamaya başlar... Zor bir ihtimal olsada.
Benimkisi sadece ağzı açık bir şekil de şaşırmak. Yoksa sabaha kadar uğraşsam nafile, fikri sabit olan insanın fikri değişmez. Ha şu var, böyleleri bu durumu yüzlerine vurunca hurafe den falan bahsediyor, olayın o tarafı net komik.

Keşke oynasa, oynayabileceğini de gösterdi üstelik. Suya düşen yılana sarılır derler, işte bu yüzden bu yoklukta bizim de oynamasını ümit etmekten başka çaremiz yok.

Son düzenleme:
Trabzon,fener,bjk,başak maçlarında bir numarasını görmedik.premier lig seviyesin den gelipte senelik 3.5 milyon euro'ya bu maçlarda top oynamaktan aciz kalamazsin.
Ofansif katkı desen sıfır.
Anadolu takımlarına karşı stoperlerin arasına girecek diye de bu kadar para kimseye verilmez.
Liderlik özelliği de yok.
Hava topu desen onu da alamıyor.
Oyun kurması da vasat.
Tek numarası stoperlerin arasına girip top kesmek.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!
alkolmetre-alkol-olcer.webp
Üfle.

Benimkisi sadece ağzı açık bir şekil de şaşırmak. Yoksa sabaha kadar uğraşsam nafile, fikri sabit olan insanın fikri değişmez. Ha şu var, böyleleri bu durumu yüzlerine vurunca hurafe den falan bahsediyor, olayın o tarafı net komik.

Keşke oynasa, oynaya bileceğini de gösterdi üstelik. Bu yoklukta. suya düşen yılana sarılır derler, bizim de oynamasını ümit etmekten başka çaremiz yok.
Oynamasını çok iyi biliyor belhanda ama maalesef tek taraflı değil.
Mental durumu çok kötü söyleyim kibarca sadece. Ben o çift sarıdan baya baya ümidimi kestim şahsen kendisinden ki tek o posisyonda sorunlu olduğunu göstermedi bizlere sezon boyunca. Benim için o son posisyon bardağı taşıran son damla oldu işte sadece. Destekleyeni de ama niye destekliyorsun dememeye tercih ediyorum ama bu yine benim kişisel tercihim tabiki sadece.

Oynamasını çok iyi biliyor belhanda ama maalesef tek taraflı değil.
Mental durumu çok kötü söyleyim kibarca sadece. Ben o çift sarıdan baya baya ümidimi kestim şahsen kendisinden ki tek o posisyonda sorunlu olduğunu göstermedi bizlere sezon boyunca. Benim için o son posisyon bardağı taşıran son damla oldu işte sadece. Destekleyeni de ama niye destekliyorsun dememeye tercih ediyorum ama bu yine benim kişisel tercihim tabiki sadece.
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler. İlk musibeti disiplini ile övülen ama hiç bir zaman disiplini sağlaya bildiğine inanmadığım Tudor yönetiminde yaptı, onu bana göre bu yüzden geçelim.

İkinci musibeti bu sefer Terim yönetiminde yaptı, bu yüzden bekleyip görelim, bin nasihat mi olacak yoksa bin tokat mı.

Sezon sonu satilsin yerine daha iyisini buluruz sanpiyonluk gittiyse suc bu herifin

Galaxy S2 using GSCimbom mobile app

Bu adam takimdaki mevcut oyuncular arasinda en büyük yildizimizdir. Manchester City ve Portoda çok başarılı sezonlar çıkarmıştır ve bizdede sakatlanana kadar takimin en iyisiydi. Adam sakatlandi lan sakatlandi. Suç nasıl onda ? Kendinimi sakatladı ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bazı yorumlar rezil.
Okurken gözlerim kanadı artık
Arkadas siz bu negatiflik ile nasıl yasamlarınızı devam ettirebiliyorsunuz?
Allah çevrenizde bulunanlara sabır versin
Fernando ya at muamelesi yapan mı dersin, b2b oynayamıyor diyen mi dersin
Ne diyeceğimi şaşırdım, daha fazla yorum yapmak istemiyorum

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımda eleştirilmeyecek birkaç şey varsa biri Fernando'dur. Adam sadece sakatlandı.

Geri
Üst Alt