- 26 Eylül 2012
- 122.125
- 72.740
- 5.068
Takım şaha kalktı çıkınca
Belhanda nin cikmasiyla hic alakasi yok evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım şaha kalktı çıkınca
Herşey ortada konuşmaya bile gerek yok bir oyuncu kötü oynar formsuz olur ama bu kadar bitik olamaz kenara çıkmaya bile gücü yok kosamiyorBelhanda nin cikmasiyla hic alakasi yok evet.
Herşey ortada konuşmaya bile gerek yok bir oyuncu kötü oynar formsuz olur ama bu kadar bitik olamaz kenara çıkmaya bile gücü yok kosamiyor
Benim bildiğim terim bu maçtan sonra forma vermezHoca kurbanı olacaga benziyor basarilar dilerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu durumda Belhanda da forma yüzü göremez artık. Aman diyim bak öyle bir şey olur ise kendine bir şey yapma sakın.Benim bildiğim terim bu maçtan sonra forma vermez
Olabilir ama Fernando hiç şansı kalmadı Toroğlu da söyledi zatenBu durumda Belhanda da forma yüzü göremez artık. Aman diyim bak öyle bir şey olur ise kendine bir şey yapma sakın.
Hocanın ne yapacağını ben bilemem. İyi oynamıyor bu yüzden yerine genç bir oyuncu dahi çıkarsa bir şey demem.Olabilir ama Fernando hiç şansı kalmadı Toroğlu da söyledi zaten
@Hamza Gölbaşı buyur fikir beyan ediyor diyordun ya. Ne hikmetse kötü oynayan ve oyundan çıkan sevgili Belhandası için aynı mesajları yazmayan adam bu konudan çıkmıyor.
Ne diyor? Kotu oynuyor mu diyor? Dogru degil mi?
Yüzde yüz doğru.Ne diyor? Kotu oynuyor mu diyor? Dogru degil mi?
Hiçbir şey yapmadı demekle hiçbir şey yapmamak farklı şeylerKötü oynuyor diyor zaten de gidip Belhanda'ya kötü diyenler 8. dakikada Feghouli'ye attığı pası görmedi mi falan yazıyor..
Yüzde yüz doğru.
Ama ne hikmetse kötü oynayan bir başka oyuncu olan Belhanda bundan önce oyundan çıktı ama konusuna girip tek kelime yok. Fernando oyundan çıktı hop damladı. Hatta kimsenin hatırlamadığı bir pası cımbız ile alıp övmeye çalışmalar falan, adamın nerede ise ikinci gole sebep olduğu hakkında ise tek kelime yok tabii. Fernando için ise sahada gören var mı.
Sen bunu normal karşılıyor isen bu senin bileceğin iş, tek diyebileceğim çok masum baktığın olaya.
Donk ile birlikte pas trafiğini yönetti, kanatlara yaydı topu, ikinci yarı Belhanda oyundan çıktıktan sonra rakibi hapis etmeye başladık dönen bir iki tane topu aldı. Veya mesela bak senin yaptığın gibi yapayım, ilk yarı Rodrigueze güzel bir pas arttı, Rodriguez içeri kötü çevirdi. Bak hatta aklıma geldi koşmuyor dedin ya, ilk yarıda bir pozisyonda rakip yine hızlı geldi geriye sağlam bir depar atıp bayağa boş olan alanı kapattı.Hiçbir şey yapmadı demekle hiçbir şey yapmamak farklı şeyler
Fernando nun oyunda kaldığı sürece bir tane olumlu hareketini söyleyin
Bu adama bel bağlanmaz oyuncu değişikliği oluyor ağzı bir karış sallana sallana geliyor sanki takım önde son dakikalar
Hiçbir şey yapmadı demekle hiçbir şey yapmamak farklı şeyler
Fernando nun oyunda kaldığı sürece bir tane olumlu hareketini söyleyin
Bu adama bel bağlanmaz oyuncu değişikliği oluyor ağzı bir karış sallana sallana geliyor sanki takım önde son dakikalar
Sen böyle masum bakmaya devam et ne diyeyim. Umarım bu masum tavrın hayatında sana hayal kırıklığı yaşatmaz.Tamam Belhanda'ya hayrandir, ki oyle bunu saklamiyor
Anlamadim ki tabii ki bir adamin bir oyuncuyu begenip hatalarini gormemesi bana cok normal geliyor
Bak mesela Ercan gibi yapayım, aslında pas Linnes içindi ve iyi bir pas idi dikine Linnes alan kat etsin diye ama işte Feghouli maydanoz olunca ofsayt oldu.Bi ara iyi top surdu ceza sahasi onune ama Linnes'e verecegine ofsayttaki Feghouli'ye verdi
REZALET oynuyor Belhanda'dan bile kotu
Sen böyle masum bakmaya devam et ne diyeyim. Umarım bu masum tavrın hayatında sana hayal kırıklığı yaşatmaz.
Bi ara iyi top surdu ceza sahasi onune ama Linnes'e verecegine ofsayttaki Feghouli'ye verdi
REZALET oynuyor Belhanda'dan bile kotu