Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Gerek yok iyi oynamıyor çünkü. Bir iki hareket ile bir orta saha koca oyunu bitiremez.Buda bir tane olumlu iş yapsın sende onu yaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerek yok iyi oynamıyor çünkü. Bir iki hareket ile bir orta saha koca oyunu bitiremez.Buda bir tane olumlu iş yapsın sende onu yaz
Gerek yok iyi oynamıyor çünkü. Bir iki hareket ile bir orta saha koca oyunu bitiremez.
İzleseydin görürdün, benim gördüğüme göre gol vuruşunu yapan adamın arkasında idi. Ha sen şimdi madem orada idi neden müdahele etmedi o zaman diyeceksin, çünkü orada müdahele etse penaltı olacağı ve böylece Nagatomonun savunma çabasının boşa gidecek olması umrunda bile değil yeterki boş olsa bile laf edebil.Kime ediyorlar golde gördün mü arkadaşı nerdeydi kadraja girdimi
Donk takimin en iyisi yaw.Geç 6 ya karaoğlan.
Belhanda geçsin 8'e.
Donk Sinan değişikliği ile Sinan ikinci forvet oynar.
Gscimbom Mobile
8 oynayinca kosmayi mi unutuyor musap.
Adam rezil dondu iste sakatliktan ha sabretmek lazim orasi ayri
İzleseydin görürdün, benim gördüğüme göre gol vuruşunu yapan adamın arkasında idi. Ha sen şimdi madem orada idi neden müdahele etmedi o zaman diyeceksin, çünkü orada müdahele etse penaltı olacağı ve böylece Nagatomonun savunma çabasının boşa gidecek olması umrunda bile değil yeterki boş olsa bile laf edebil.
Olabilir ama çift ön libero bana bu maçta saçma geliyor.Donk takimin en iyisi yaw.
Yani ikisinden biri cikacaksa fernando ciksin.Olabilir ama çift ön libero bana bu maçta saçma geliyor.
O zaman bu karaoğlan çıksın.
Gscimbom Mobile
Evet tekrar baktım doğru Rodriguez. Peki bu neyi değiştirecek Ercan. Bu adam kadraja girmemiş olsa bile kötü oynuyor deniyor zaten. Sen neden Belhanda için aynısını yapamayıp, kimsenin hatırlamadığı bir pası cımbız ile çekip övmeye çalışıyorsun? Sıkıntı bu işte, senin iki yüzlü davranışın ve bunu neden yaptığın da zaten bir çoğumuzun malumu. Bak ben yanlış gördüğüm bir şeyi bile tekrar bakıp kabul edebiliyorum ama sende bu yok işte, amacın milletin bam teline basmak.Ah ah Gary o Gary keşke o olsaydı
Çıksın birisi icabında sahte 9 oynatalım.Yani ikisinden biri cikacaksa fernando ciksin.
Belhanda da yok oyunda? Neden aynı mesajları onun konusuna yazmıyorsun? Hani sen fikir beyan ediyorsun ya sadece, halbuki takım Belhanda çıktıktan sonra başladı rakibi sahasına hapis edip ufak ufak pozisyon bulmaya.Takım şaha kalktı çıkınca