#25 Fernando Francisco Reges

diger topculardan iyi veya kötü oynamiyor

Geç 6 ya karaoğlan.
Belhanda geçsin 8'e.
Donk Sinan değişikliği ile Sinan ikinci forvet oynar.

Gscimbom Mobile

Zamana ihtiyaci var abartmayin agir bir sakatlik atlatti

Takim genel olarak kötü zaten

Kime ediyorlar golde gördün mü arkadaşı nerdeydi kadraja girdimi
İzleseydin görürdün, benim gördüğüme göre gol vuruşunu yapan adamın arkasında idi. Ha sen şimdi madem orada idi neden müdahele etmedi o zaman diyeceksin, çünkü orada müdahele etse penaltı olacağı ve böylece Nagatomonun savunma çabasının boşa gidecek olması umrunda bile değil yeterki boş olsa bile laf edebil.

Orada kadraja girmemiş olsa bile sıkıntı bu değil. Bu adam da iyi oynamıyor ama sen kötü oynayanı övüp, gelip burada bu adama sallıyorsun.

Hamleleri çok hantal ilk geldiği halinden eser yok, Sakatlık çok etkiledi

Ah ah Gary o Gary keşke o olsaydı
İzleseydin görürdün, benim gördüğüme göre gol vuruşunu yapan adamın arkasında idi. Ha sen şimdi madem orada idi neden müdahele etmedi o zaman diyeceksin, çünkü orada müdahele etse penaltı olacağı ve böylece Nagatomonun savunma çabasının boşa gidecek olması umrunda bile değil yeterki boş olsa bile laf edebil.

Ah ah Gary o Gary keşke o olsaydı
Evet tekrar baktım doğru Rodriguez. Peki bu neyi değiştirecek Ercan. Bu adam kadraja girmemiş olsa bile kötü oynuyor deniyor zaten. Sen neden Belhanda için aynısını yapamayıp, kimsenin hatırlamadığı bir pası cımbız ile çekip övmeye çalışıyorsun? Sıkıntı bu işte, senin iki yüzlü davranışın ve bunu neden yaptığın da zaten bir çoğumuzun malumu. Bak ben yanlış gördüğüm bir şeyi bile tekrar bakıp kabul edebiliyorum ama sende bu yok işte, amacın milletin bam teline basmak.

Hoca kurbanı olacaga benziyor basarilar dilerim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Hamza Gölbaşı buyur fikir beyan ediyor diyordun ya. Ne hikmetse kötü oynayan ve oyundan çıkan sevgili Belhandası için aynı mesajları yazmayan adam bu konudan çıkmıyor.

Geri
Üst Alt