#25 Fernando Francisco Reges

Fernando Sakatliktan sonra kotuye gitti bizde goruyoruz. Adam Şu an en berbat oynayan belhanda'yi feghouli'yi ovuyor. Fernando'yu gomuyor. Allah'in kuşu

Henüz daha sezon başı. Kondisyonu yeterli seviyede olmayabilir. Fernando sezon genelinde, özellikle de tecrübesi ve oyun aklıyla Şampiyonlar Ligi'nde çok işimize yarayacak bir oyuncu. Donk gibi bir alternatifimiz var her halükarda.

Bu tür Premier ligden veyahut kaliteli bir takımdan gelmiş iyi topçuların ilk 6 ay ki performansı ile sonraki performansı arasında uçurum oluyor.

Sanırım yatmayla alakalı.
Fernando da bitirmiş kafasında futbolu.

Kendine ceki duzen vermesi lazim, hatta Fatih hoca kendisini uyarmasi lazim, tek onlibero olarak oynayinca ust duzey ama Donk ile birlikte oynayinca sacmaliyor, AEK maci 1, super kupa 2 oldu

Bu adamı ha 8 numara oynatmışsın ha sağ bek oynatmışsın ha kaleye koymuşsun, farketmez. 2012'den beri sadece 1 kere stoper 1 kere merkez orta saha geri kalan tüm maçlarda ön libero oynamış.

Beyler eyvallah arkadan oyun kuruyor vs bunları iyi yapıyor

Ben 6 no oynatacak olsam Donk'u oynatırdım.Fernando,Donk'un orta sahaya kattığı sertliği katamıyor maalesef

Tek çare gelecek 8 no öyle biri olacak ki hem ofansif katkı verecek hem de orta sahaya güç ve enerji katacak

Donk'da zorunluluktan stopere kayar Denayer gelmezse

Yakındır paketlenmesi aklıma fenere gelen simao geliyor bunu görünce o bile futbolcu idi bunun yanında
Adam oynadığı süre içinde ayağına top degmiyordu buda öyle
c2de9718e8a83ec09a304ef4c744d7c2.jpg

takimin en berbat 2-3 oyuncusundan biriydi

su halde 500 bin euro veren cikmaz zaten

kilo vermesi lazim bi kere

6 numara oynamadığı sürece performansı vasat olacak. Sezon ortasında ben b2b oynar demiştim o zekaya ve kapasiteye sahipti ama yanlımışım. Fernandoyu sweeper olarak kullanmalıyız aksi halde pek bir verim alamayacağız

8 no olarak oynatmayin Fernando yu artik Abi. Hem kendisini hem de bizi mahfediyor. Ne güzel ne efsane oynuyordu 6 da

8 numarayla falan alakasi yok seviyoruz diye sacma argumanlarla savunacak degiliz

Agir bir sakatlik atlatti,pat diye %100 olmasi imkansiz

Biraz zaman gerekiyor sabir edin,kalite olarak ligin ve takimin üstünde oldugunu sakatlanmadan önce gördük

Aralik'ta sakatlanip Mart'ta kadroya döndü. Herhalde sözlesmesi bitene kadar form tutmasini beklersiniz artik.

yeni casperimiz bu oldu, selcuk bile arada yine top oynuyor defans yapmasada. bunda o da yok
Zamanında dedik en başından yok Tudor yanlış oynatıyor diyenler şimdide 8 oynuyor ondan verimsiz diyor
İlk golü izle geniş acida bile kadraja giremiyor bu adamın takımdaki görevi ne çözebilen varmı
Bir oyuncu kötü bile oynar lakin sahada nasıl becerebiliyor görünmez olmayı çözemedim
Zico dada kalite var hala 90 cakiyor topu
Dünyanın sayılı 6 numarası ni 8 oynatıyoruz olacak iş değil

Geri
Üst Alt