#25 Fernando Francisco Reges

Yav engeli basin kimse takmasin kendi kendine takılsin. Prim vermeyin suna...

Körler sagirlar birbirini agirlar

Hergün cephelesme ve sidik yarisi esliginde yapilan tartismalar biktirdi

Ben sana bunu sormadım ki.
Referans gösterdiğin yorumcu Belhanda için de aynısını söyledi, bunu sana yazdılar başlık Fernando diye kıvırdın.
Madem bu adamı gitmesi kalması gereken oyuncular konusunda referans olarak gösteriyorsun, forumda Belhanda'nın konusu da mevcut, neden Belhanda ile ilgili yaptığı aynı açıklamaları orada paylaşmıyorsun?
Ben belhandayi seven beğenen biriyim niye gitmesini işteyim
Belhanda pas hatası yaptı deniliyor doğru lakin o pası nereye atmış bide 8 dakikada reyes nereye atmış ikiside pas hatası yapmış biri dikine rakibe biri yana taca baskısız alanda

Ben belhandayi seven beğenen biriyim niye gitmesini işteyim
Belhanda pas hatası yaptı deniliyor doğru lakin o pası nereye atmış bide 8 dakikada reyes nereye atmış ikiside pas hatası yapmış biri dikine rakibe biri yana taca baskısız alanda
Ercan sorduğum soru bu da değil yahu ama verdiğin cevaplar tam da beklediğim cevaplar.

Ha sen konu hakkında yorumun var ise yap demeden önce madem açtın konu hakkında da yorum yapayım. Taca giden bir hatalı pası, ki malum Belhanda da bir topu hiç bir baskı yok iken taca gönderdi ya neyse, baskı yapan iki rakibe rağmen topun rakibe ikram edilmesi sonrası direkten dönen kontraya tercih ederim doğrusu. Sanırım takımının gol yememesini isteyen herkes bunu tercih eder.

Fernando'nun tartisilmasi yanlis

Kalitesi ortada,israrla yaziyoruz biraz sabir edin kolay degil Agir sakatliktan dönüyor

Diz sakatligini hafife almayin

Cevapladim ilk satırda
Konu beğenmek veya beğenmemek de değilki. Birini referans gösteriyor isen, o kişinin dediklerini destekliyorsun anlamına gelir. Üstelik o kişi aynı konu hakkında aynı yorumu yapıyor ise bunun icinden istediğini alıp, istemediğini görmezden gelmek tutarsız bir davranışdır. Ha benim için neden böyle davrandığın malum orası ayrı, bu davranışların bu düşüncemi onaylıyor.

Konu beğenmek veya beğenmemek de değilki. Birini referans gösteriyor isen, o kişinin dediklerini destekliyorsun anlamına gelir. Üstelik o kişi aynı konu hakkında aynı yorumu yapıyor ise bunun icinden istediğini alıp, istemediğini görmezden gelmek tutarsız bir davranışdır. Ha benim için neden böyle davrandığın malum orası ayrı.
Ben Kemal belgini dinleyip yszamdim Twitter da gördüm yapıştırdım bakabilirsin postta

Ben Kemal belgini dinleyip yszamdim Twitter da gördüm yapıştırdım bakabilirsin postta
Buna inanmıyorum kusura bakma. Çünkü Uğur Belhanda için de aynısını söyledi dediğinde haberim yok demedin, Fernando konusu dedin. Belhanda hakkında dediklerinden de haberdar gibi reaksiyon verdin.

Konu fernandoyu elestirmeme kızmak mi yoksa belhandayi da elestirmemek mi
Belhanda ya neler deniliyor ben kalkıp birşey diyor muyum herkes istediğini yazar
Yeterli haklı olsun

Ne olduğunu bir çok kez yazdık, her iki konu başlığında da mesajlar mevcut açıp baka bilirsin. Tekrar etmeye gerek yok, ki bu konu üzerinden bile tekrar edilmiş oldu aslında konunun ne olduğu.

Zamanında bu adamı savunmak için tudora neler deniliyordu buyrun çıkardık defansın içinden şimdide içine sokun defansın içine deniliyor

Sakatlık bence şu anda Fernando ile ilgili 2. sıkıntı, Mevkisinde oynarsa daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum o zaman da Donka kıymak gerekiyor ama yapacak bisey yok

Onu diyen Fatih hocanın oyun anlayışından bir haberdir. Kimse stoperlerin arasına girsin demiyor, altı numara oynamalı diyor. Bu pozisyon kimi zaman stoperlerin arasına da girmeyi gerektiriyor ama Allahın belası korkak Tudorun korkak oyun anlayışında olduğu gibi nerede ise çakılı olarak değil. Bu eleştiri bile bir çok şeyi açıklıyor aslında.

Kilolu formsuz üstüne ağır üstüne sakatlığının izlerini üzerinde çekilmiyor çeki düzen verir kendine inşallah
Birazda duygusal gibi

Geri
Üst Alt