Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Yav engeli basin kimse takmasin kendi kendine takılsin. Prim vermeyin suna...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben belhandayi seven beğenen biriyim niye gitmesini işteyimBen sana bunu sormadım ki.
Referans gösterdiğin yorumcu Belhanda için de aynısını söyledi, bunu sana yazdılar başlık Fernando diye kıvırdın.
Madem bu adamı gitmesi kalması gereken oyuncular konusunda referans olarak gösteriyorsun, forumda Belhanda'nın konusu da mevcut, neden Belhanda ile ilgili yaptığı aynı açıklamaları orada paylaşmıyorsun?
Ercan sorduğum soru bu da değil yahu ama verdiğin cevaplar tam da beklediğim cevaplar.Ben belhandayi seven beğenen biriyim niye gitmesini işteyim
Belhanda pas hatası yaptı deniliyor doğru lakin o pası nereye atmış bide 8 dakikada reyes nereye atmış ikiside pas hatası yapmış biri dikine rakibe biri yana taca baskısız alanda
Cevapladim ilk satırdaErcan sorduğum soru bu da değil yahu ama verdiğin cevaplar tam da beklediğim cevaplar.
Konu beğenmek veya beğenmemek de değilki. Birini referans gösteriyor isen, o kişinin dediklerini destekliyorsun anlamına gelir. Üstelik o kişi aynı konu hakkında aynı yorumu yapıyor ise bunun icinden istediğini alıp, istemediğini görmezden gelmek tutarsız bir davranışdır. Ha benim için neden böyle davrandığın malum orası ayrı, bu davranışların bu düşüncemi onaylıyor.Cevapladim ilk satırda
Ben Kemal belgini dinleyip yszamdim Twitter da gördüm yapıştırdım bakabilirsin posttaKonu beğenmek veya beğenmemek de değilki. Birini referans gösteriyor isen, o kişinin dediklerini destekliyorsun anlamına gelir. Üstelik o kişi aynı konu hakkında aynı yorumu yapıyor ise bunun icinden istediğini alıp, istemediğini görmezden gelmek tutarsız bir davranışdır. Ha benim için neden böyle davrandığın malum orası ayrı.
Buna inanmıyorum kusura bakma. Çünkü Uğur Belhanda için de aynısını söyledi dediğinde haberim yok demedin, Fernando konusu dedin. Belhanda hakkında dediklerinden de haberdar gibi reaksiyon verdin.Ben Kemal belgini dinleyip yszamdim Twitter da gördüm yapıştırdım bakabilirsin postta
Aek maçında nerde oynadıSakatlık bence şu anda Fernando ile ilgili 2. sıkıntı, Mevkisinde oynarsa daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum o zaman da Donka kıymak gerekiyor ama yapacak bisey yok
Macı full izlemedim ama ilk yarı izlediğim bölümlerde Selcuk ile göbekte oynuyorlardı galiba tam DOS gibi oynamadı benceAek maçında nerde oynadı
Dos oynadı bütün topların hepsini rakibe verdiMacı full izlemedim ama ilk yarı izlediğim bölümlerde Selcuk ile göbekte oynuyorlardı galiba tam DOS gibi oynamadı bence