Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Onu kim dedi yahu? Hoca şu an Donk altı, Fernando sekiz olarak oynatıyor, üstelik ben sekiz numarayım diye açıklama yapan bir oyuncu olmasına rağmen takımda, neden ise bunu dikkate almıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suçlu sekiz oynaması yanifernandoya sahip cıkalım taraftar olarak 8 numara oynatılarak bitirilmesine izin vermeyelım
Sana sekiz numara şeklinde sucuk yapayım mı?fernandoya sahip cıkalım taraftar olarak 8 numara oynatılarak bitirilmesine izin vermeyelım
Önündeki gerizekali mal olmasa Hoca da rahat edecek Fernando da rahat edecek 6 no da. Ama o gerizekali + olmaya 8 no Fernando yu mahfediyor ve kötü oynamasina sebep oluyor. 8 No oynayamiyor oynadigi her mac kötü oynadi. Bildigin 6 no orada'da Pure Class. Gördük bunu yanifernandoya sahip cıkalım taraftar olarak 8 numara oynatılarak bitirilmesine izin vermeyelım
Sakatlanana kadar en garanti yere verdiği falan yoktu bu bir kere yalan. Adam verdiği paslar ile hem oyun kuruyor hem de kendi yarı sahamızda zora girdiğimiz zaman bir pas ile rahatlamamızı sağlıyordu. Bayağa bayağa olmayan bir durumu argüman olarak ortaya koymaktır bu, çünkü bir çok üyenin belirttiği gibi bunun yapılma amacı belli. Hocaya ise verim alıp alamama üzerinden eleştiri yapmak gerçekten ne niyet ile eleştiri yapılmaya çalışıldığını daha da net gösteriyor. Hocanın bunu mecburi olarak yaptığını hemen hemen herkes biliyor, üstelik tekrar altını çiziyorum takımda ben sekiz numarayım diyen bir oyuncu olmasına rağmen bunu yaptığına göre, bu açıklamayı yapan oyuncuyu sekiz numara için yeterli görmüyor ve o pozisyona yabancı birini orada oynatıyor.
Fazla maaş derken
3.32m almiyor mu
Kamyon yukuyle para aliyormus yollanabiliyorsa yollanmali Donk net daha iyi
Donk'a o kadar bel bağlayamayız..
Acikcasi ucuza iyi DM bulmak mumkun
Fransa 2. ligi hayvani DM kayniyor
Fernando'yu Brezilya'ya 5-6m'ye kitleyebiliriz
O parayla alinir bir DM maasi ise ucte biri olur