Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Adama ana avrat sovuyorlardi defansif içine gömüyor diye buyrun gomulmuyor işte sonuçlar ortada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu kavganın hiç bir anlamı yok , Fernando da Belhanda da iyi olsunlar ve katkı sağlasınlar ikisininde kötü olmasından mutluluk çıkartmamak gerekir.

Tamam 6 numara da kardeşim oldukça daraltılmış stoperlerin arasına sıkıştırılmış daracık bir alanda maicon ile beraber etkin görünmeleri göz boyadı ligin ilk yarısında. Tudor'un ilk sekiz haftasında tolga bile sistem içinde kendini faydalı oyuncu olarak konumlandırabilmişti. Fiziksel güçler düşünce büyük maçlarda takım patlayınca defolar görünmeye başladı Tudor'un sistemi de patladı. Tudor futboldan anlıyor da antrenör olmak istiyorsa daha çok fırın ekmek yemesi lazım.
Ben Fatih Terim'in bu kadar deep oynayan çapa bir önlibero istediğini sanmıyorum. Sertlik ve hava gücü açısından Donk'u muhtemelen daha önde görüyor 6 numara için. Önüne de iki tane 8 düşünüyor. Biri Belhanda olabilir diğeri daha hareketli biri(ben bundan yanayım) veya Akbaba olabilir. Transfer olmazsa da yine Fernando'yu 8 oynatacak. Çift 6 nolu ön alandan kopuk bir sistem kullanmaz.
Tabi bu kadar pozisyon bilgisi yüksek adam için fizik kaybı sıkıntı yaratıyorsa bir ihtimal daha var... Kimse şu ana kadar dile getirmese de en radikal çözüm bu olabilir. O da "Fernando'yu Stopere çekmek."
Bence de neden bunu denemiyor hoca?Donk 8 numara oynamali.hücuma çıkmayı seviyor bi de...fernando 6 numaraya dönmeli.stoperler arasına girmesini bile ozledim
elbet denerBence de neden bunu denemiyor hoca?
hazirlik Maclarinda denemesi daha dogru olurdu Hocanin. Yinede bilir isinielbet dener
Bunu söyleyen arkadaşlar şimdi bilmezlige vuruyorFernando kariyeri boyunca tudor döneminde oldugu gibi yani 6 numara da,zaman zaman takim hucuma cikarken stoperlerin arasinda oynadi
Tudor döneminde adam mükemmel oynadiginda Fernando icin cift yönlü oynamasi gerekiyor diye bahsedilirken simdi cikip aslinda 6 numara bu adam yazmak celiskili bir yorum oluyor
Man city de olsun,porto da olsun herzaman 6 numara da yani günümüz futbolunda hucuma cikarken topu kullanan stoper olarak oynadi
Bu arada ben kendisinin gecen sezon son 5-6 hafta da 8 numara da oynadigi maclarda begenmistim