#25 Fernando Francisco Reges

Galiba buna Fransa'dan teklif vardi yaz basinda Cruzeiro 7.5m veriyormus

Yollanip Nampalys Mendy gibi biri opsiyonlu kiralanabilirdi mesela
Nagatomo dünya kupasından sonra bir güzel tatilini yaptı hazırlık maçı oynamadan kupada oynadı gördük işte. Hazır ve profesyonel oyuncu dediğin Nagatomodur. Fernandoymuş Marianoymuş Belhandaymış hepsi hikaye. 50 kamp dönemi geçirseler fayda etmez. Hepsi bitmiş. Japonlar 30 yaşından sonra bile belli bir çizginin altına düşmüyorlar. Karakter meselesi.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizi yakarsa Mariano-Fernando ikilisi yakar bu yıl .
Gözünüzü seveyim çalışın hazır olun

Nagatomo dünya kupasından sonra bir güzel tatilini yaptı hazırlık maçı oynamadan kupada oynadı gördük işte. Hazır ve profesyonel oyuncu dediğin Nagatomodur. Fernandoymuş Marianoymuş Belhandaymış hepsi hikaye. 50 kamp dönemi geçirseler fayda etmez. Hepsi bitmiş. Japonlar 30 yaşından sonra bile belli bir çizginin altına düşmüyorlar. Karakter meselesi.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla ben Mariano'nun sakatliktan iyi donecegini dusunuyorum sadece sik sakatlaniyor o da problem degil cunku Linnes de cok iyi

Kaliteli oyunca lakin sakatlıktan sonra garip şekilde düz oynamaya başladı . Yani ilk başlarda az d olsa Melo havası vardı sakatlıktan sonra korkudan sanırım ne koşuyor ne güzel paslar atabiliyor. Ha takimin en kaliteli 3 oyuncusundan biri tabii. Feg ve Belhanda ile kıyaslama ayıp olur adama

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 numaraya geçince kalitesini belli ediyor iyi bir 8 numara gelince futbol cahillerine gereken dersi verecektir tabii ki onlar yine de anlamaz.

ilk geldiği zamanki halinden eser yok. ben anlamıyorum arkadaş havasındanmıdır suyundanmıdır üst düzey tüm futbolcular türkiyeye gelince hep salıyorlar

Tamam 6 numara da kardeşim oldukça daraltılmış stoperlerin arasına sıkıştırılmış daracık bir alanda maicon ile beraber etkin görünmeleri göz boyadı ligin ilk yarısında. Tudor'un ilk sekiz haftasında tolga bile sistem içinde kendini faydalı oyuncu olarak konumlandırabilmişti. Fiziksel güçler düşünce büyük maçlarda takım patlayınca defolar görünmeye başladı Tudor'un sistemi de patladı. Tudor futboldan anlıyor da antrenör olmak istiyorsa daha çok fırın ekmek yemesi lazım.

Ben Fatih Terim'in bu kadar deep oynayan çapa bir önlibero istediğini sanmıyorum. Sertlik ve hava gücü açısından Donk'u muhtemelen daha önde görüyor 6 numara için. Önüne de iki tane 8 düşünüyor. Biri Belhanda olabilir diğeri daha hareketli biri(ben bundan yanayım) veya Akbaba olabilir. Transfer olmazsa da yine Fernando'yu 8 oynatacak. Çift 6 nolu ön alandan kopuk bir sistem kullanmaz.

Tabi bu kadar pozisyon bilgisi yüksek adam için fizik kaybı sıkıntı yaratıyorsa bir ihtimal daha var... Kimse şu ana kadar dile getirmese de en radikal çözüm bu olabilir. O da "Fernando'yu Stopere çekmek."

FT bazı seyleri karman çorman yapmayı sever.. Hiç unutmuyorum , önceki FT döneminde Sabri yi solbek ve sol açık oynatmıştı.

Fernando dan maksimum verim aldıgımız yer belli .. Maceraya gerek yok..

Şimdide yerinden dolayı kötü oynuyor oylemi tudorada aynı şeyleri söylüyorlardi

Tudor'da bunu kim söyledi? Tudor'da Fernando manyak oynuyor, ama takim olarak cok defansif oynuyoruz, azicik önde oynasin dedik. Direk 8 no olarak oynasin kimse demedi. Mötünden element uydurma. O gerizekali 10 no yüzünden zaten daha cok ileride oynayamaz ki. Habire hata yapiyor öndeki yeteneksiz

Geri
Üst Alt