#25 Fernando Francisco Reges

Onu kim dedi yahu? Hoca şu an Donk altı, Fernando sekiz olarak oynatıyor, üstelik ben sekiz numarayım diye açıklama yapan bir oyuncu olmasına rağmen takımda, neden ise bunu dikkate almıyor.

fernandoya sahip cıkalım taraftar olarak 8 numara oynatılarak bitirilmesine izin vermeyelım

Hayır tek sorun bu değil ama belli kendisi için zor bir pozisyon. Genel olarak iyi oynamıyor, tek faktör sekiz numara olması değil. Ama senin ile ilgili bir çok üyenin rahatsızlığı bu değil, bu yüzden lütfen şimdi eee ben ne anlatıyorum da bana neden laf ediyor sunuz diye yazma.

Yanlis bir tartisma dönüyor

Tudor döneminde 6 numara da oynuyordu yani günümüz futbolunda takim hucuma cikarken stoperlerin arasina girilen 6 numara

Ozamanlar burda cift yönlü oynasin daha cok faydali olur diyenler vardi ama kariyeri boyunca tudor'un oynattigi gibi yani 6 numara da oynadi

Ben bu arada kendisini 8 numarali pozisyon da gecen sezon son 5 macta begendim,hatta bjk'ya gol bile atti surpriz kosusundan dolayi

fernandoya sahip cıkalım taraftar olarak 8 numara oynatılarak bitirilmesine izin vermeyelım
Önündeki gerizekali mal olmasa Hoca da rahat edecek Fernando da rahat edecek 6 no da. Ama o gerizekali + olmaya 8 no Fernando yu mahfediyor ve kötü oynamasina sebep oluyor. 8 No oynayamiyor oynadigi her mac kötü oynadi. Bildigin 6 no orada'da Pure Class. Gördük bunu yani

İlk geldiğinde de dedim bu adamın numarası topu kapıp en garanti yere oynaması evelemeyip gevelemeden herkes yok şöyle hücum ediyor yok böyle yok şöyle oyuncuyu tanımak verim almanın yüzde 50sidir yeni teknik direktörlerinde bu en büyük dezavantajı budur
Oyuncuyu nerde verimli ise orda oynatmak olmuyorsa zorlamamak

Sakatlanana kadar en garanti yere verdiği falan yoktu bu bir kere yalan. Adam verdiği paslar ile hem oyun kuruyor hem de kendi yarı sahamızda zora girdiğimiz zaman bir pas ile rahatlamamızı sağlıyordu. Bayağa bayağa olmayan bir durumu argüman olarak ortaya koymaktır bu, çünkü bir çok üyenin belirttiği gibi bunun yapılma amacı belli. Hocaya ise verim alıp alamama üzerinden eleştiri yapmak gerçekten ne niyet ile eleştiri yapılmaya çalışıldığını daha da net gösteriyor. Hocanın bunu mecburi olarak yaptığını hemen hemen herkes biliyor, üstelik tekrar altını çiziyorum takımda ben sekiz numarayım diyen bir oyuncu olmasına rağmen bunu yaptığına göre, bu açıklamayı yapan oyuncuyu sekiz numara için yeterli görmüyor ve o pozisyona yabancı birini orada oynatıyor.

Sakatlanana kadar en garanti yere verdiği falan yoktu bu bir kere yalan. Adam verdiği paslar ile hem oyun kuruyor hem de kendi yarı sahamızda zora girdiğimiz zaman bir pas ile rahatlamamızı sağlıyordu. Bayağa bayağa olmayan bir durumu argüman olarak ortaya koymaktır bu, çünkü bir çok üyenin belirttiği gibi bunun yapılma amacı belli. Hocaya ise verim alıp alamama üzerinden eleştiri yapmak gerçekten ne niyet ile eleştiri yapılmaya çalışıldığını daha da net gösteriyor. Hocanın bunu mecburi olarak yaptığını hemen hemen herkes biliyor, üstelik tekrar altını çiziyorum takımda ben sekiz numarayım diyen bir oyuncu olmasına rağmen bunu yaptığına göre, bu açıklamayı yapan oyuncuyu sekiz numara için yeterli görmüyor ve o pozisyona yabancı birini orada oynatıyor.

Bunu hangi Aptal dedi Allah Askina? Nerede okuyorsunuz böyle seyleri? Daha ilk macta topu alip öne tasimadimi? Manyak manyak paslar vermedimi? Neredeyse her Macta 3 tane klas Diagonal Pas verip durmadimi?

Acikcasi ucuza iyi DM bulmak mumkun

Fransa 2. ligi hayvani DM kayniyor

Fernando'yu Brezilya'ya 5-6m'ye kitleyebiliriz

O parayla alinir bir DM maasi ise ucte biri olur

Alırsak neden olmasın ama daha ilk 11 oyuncusu olmayan kritik bölgelere transfer yapamadık. Fernando'yu gönderip karlı çıkmamız baya zor şu ortamda..

Galiba buna Fransa'dan teklif vardi yaz basinda Cruzeiro 7.5m veriyormus

Yollanip Nampalys Mendy gibi biri opsiyonlu kiralanabilirdi mesela

Sanırım Aralık ayından beri düzgün top oynadığını göremedik.

Geri
Üst Alt