#25 Fernando Francisco Reges

fizik olarak kötü durumda, golde izledi, 2-3 iyi top kapti, sinana getirdigi topta kendi vurabilirdi. eh iste. kirmizi görebilir aman ha.

Reis bugün iyiydi bee passız ama donk ve reges reisin mücadelesiyle aldık orta sahayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fit hale geliyor. İki haftaya zımba gibi olur. Sakatlığından sonra Fernando'yu pek beğenmiyordum.

70 den sonra ağırlık koydu beğendim yerinde bastı korkmadi
70 den öncesi felaketti

Selçuk mu oynayacak yerine?
Öyle bir iddiam yok, Allah yazdı ise bozsun.
Ancak maç bitti ve fikrim değişmedi.
İlk yarı bir ümit ışığı dedim, ileriye yönelik bir iki iyi aksiyonu vardı ama genel olarak yetersiz.
Yerine kim oynayacak sorusu zaten şu an sıkıntı olan.
Bence sekiz numara alınmayacak ise genç oyunculardan biri denenmeli.

Tudor zamanındaki gibi stoperlere yakın oynamalı. Serdar ve Maicon her an hata yapacak gibi oynuyorlar.

Sakatlık dönemini atlatması fit duruma gelmesi çok uzun sürdü bu kabulüm ama bence hazırlık maçlarına bakarak bu maçta iyiydi şu haliyle bile kalitesini sahaya yansıtabilecek bir topçu Fernando 2-3 haftaya fizik olarak tam hazır hale gelirse yine ligin anasını ağlatır ...

Ama işte Donk 'un Ndiaye 'nin yaptığı gibi gerektiğinde deli gibi mücadele edip Fernando 'nun aktif dinlenmesine yardım etmesi lazım

Öyle bir iddiam yok, Allah yazdı ise bozsun.
Ancak maç bitti ve fikrim değişmedi.
İlk yarı bir ümit ışığı dedim, ileriye yönelik bir iki iyi aksiyonu vardı ama genel olarak yetersiz.
Yerine kim oynayacak sorusu zaten şu an sıkıntı olan.
Bence sekiz numara alınmayacak ise genç oyunculardan biri denenmeli.

Fernando 8 değil ön libero. Öyle de oynamalı. Gayet iyi oynuyor geçen seneki performansını yakalayacaktır tekrar. Takımda yerine oynayacak ne genç ne de başka bir oyuncu yok.

Fernando 8 değil ön libero. Öyle de oynamalı. Gayet iyi oynuyor geçen seneki performansını yakalayacaktır tekrar. Takımda yerine oynayacak ne genç ne de başka bir oyuncu yok.

Şu an olan durumu için farklı düşünüyorum.
Belki dediğin gibi çok daha fazlasına alışık olduğumuz için olabilir.
Pozisyon konusuna katılıyorum, zaten bunu hafta içi bir kaç kez belirttim.
Zaman ile düzelmesini en fazla ümit edenlerden biriyim.

Geri
Üst Alt