Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Böyle oynayacak tabikiKoştu ve ceza sahasında topa müdahele etti. Futbol dehası @Ercan Kinay'ın kriterlerini yerine getirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle oynayacak tabikiKoştu ve ceza sahasında topa müdahele etti. Futbol dehası @Ercan Kinay'ın kriterlerini yerine getirdi.
Evet 70 den sonra süpürdü6 ya döndü ondan. Orada muazzam iste. 8 sart
Sinirden pozisyonu tam olarak hatırlamıyorum, Donk nerede idi?Golde iyi izledi. Toparlanmali artık.
Evet 70 den sonra süpürdü
Ben de net kim neredeydi hatırlamıyorum ama golun tekrarında Fernando'nun defalarca uyuduğunu görmek üzdü. Kaçak dövüşüyor.Sinirden pozisyonu tam olarak hatırlamıyorum, Donk nerede idi?
Başlangıcını hatırlıyorum, evet kovalasa iyi olurdu ama Henry idi galiba, o rakibe daha yakın olduğu için ona güvendi galiba. O da tabii bir iki saniye sonra pat diye bıraktı.Ben de net kim neredeydi hatırlamıyorum ama golun tekrarında Fernando'nun defalarca uyuduğunu görmek üzdü. Kaçak dövüşüyor.
Ligin üstünde bir adam ama bir türlü kalitesini gösteremiyor
Sakatlık psikolojisinden hala çıkamamış bu çok net
6 no oynadiginda cok daha rahatliyor, istediklerini yapiyor cünkü ( top kapma, diagonal pas, rakibin pas hatlarina kapatma felan). Yanina 8 no lazim iste bu sart
Fernando sertlik koyacak oyuncu mu diye sorsam mesela?Valla kusura bakmayın ama Donk'un koyduğu sertliği koyamıyor Fernando
8 no gelirse hoca Donk'u keseceğini sanmıyorum Fernando geçer kulübeye
Başka bir opsiyon ise Donk'un stopere kayması
Fernando sertlik koyacak oyuncu mu diye sorsam mesela?
Hakli bir argüman, özellikle TD ne bekliyor argümani.6 no oynattığın adamdan ne beklediğine bağlı
Terim sertlik bekliyor o yüzden Donk'u sürüyor her maç sahaya
Valla kusura bakmayın ama Donk'un koyduğu sertliği koyamıyor Fernando
8 no gelirse hoca Donk'u keseceğini sanmıyorum Fernando geçer kulübeye
Başka bir opsiyon ise Donk'un stopere kayması
Fernando sert oynamaz daha cok yagdan kil ceker. Bugünde bunu gösterdi tekrardan iste. Iyidi iyi, daha da iyi olacak el patron