#25 Fernando Francisco Reges

Ben de net kim neredeydi hatırlamıyorum ama golun tekrarında Fernando'nun defalarca uyuduğunu görmek üzdü. Kaçak dövüşüyor.
Başlangıcını hatırlıyorum, evet kovalasa iyi olurdu ama Henry idi galiba, o rakibe daha yakın olduğu için ona güvendi galiba. O da tabii bir iki saniye sonra pat diye bıraktı.

Ligin üstünde bir adam ama bir türlü kalitesini gösteremiyor

Sakatlık psikolojisinden hala çıkamamış bu çok net

Ligin üstünde bir adam ama bir türlü kalitesini gösteremiyor

Sakatlık psikolojisinden hala çıkamamış bu çok net

6 no oynadiginda cok daha rahatliyor, istediklerini yapiyor cünkü ( top kapma, diagonal pas, rakibin pas hatlarina kapatma felan). Yanina 8 no lazim iste bu sart

6 no oynadiginda cok daha rahatliyor, istediklerini yapiyor cünkü ( top kapma, diagonal pas, rakibin pas hatlarina kapatma felan). Yanina 8 no lazim iste bu sart

Valla kusura bakmayın ama Donk'un koyduğu sertliği koyamıyor Fernando

8 no gelirse hoca Donk'u keseceğini sanmıyorum Fernando geçer kulübeye

Başka bir opsiyon ise Donk'un stopere kayması

8 numarada olmuyo ama sinana müthiş bi asist yapacaktı yalnız.bilekler kadifeydi o pozisyonda

Valla kusura bakmayın ama Donk'un koyduğu sertliği koyamıyor Fernando

8 no gelirse hoca Donk'u keseceğini sanmıyorum Fernando geçer kulübeye

Başka bir opsiyon ise Donk'un stopere kayması

Fernando sert oynamaz daha cok yagdan kil ceker. Bugünde bunu gösterdi tekrardan iste. Iyidi iyi, daha da iyi olacak el patron

Fernando sert oynamaz daha cok yagdan kil ceker. Bugünde bunu gösterdi tekrardan iste. Iyidi iyi, daha da iyi olacak el patron

Tamam da işte burada hocanın beklentileri daha ön planda

Gerçi boşa tartışıyoruz Akbaba gelecek herhalde

Fernando-Donk-Akbaba oynarız gibi hoca Donk'dan vazgeçmez.Akbaba gelmezse yine el mecbur Belhanda'ya :D

Geri
Üst Alt