Galip Özgür
Sarı Üye
- 13 Temmuz 2017
- 731
- 184
- 343
Fernando sakatlık sonrası futbolu kafansında bitirmiş bir kez daha görmüş olduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazin 5m’ye Araplara ya da Brezilya’ya kitleriz sampiyon olunca. Tesekkur ederiz taraftarla vedalasir gider isabet de olur. O paraya Fransa liginden cengaver bir DM aliriz.
Ne diyonsen kime top diyosun birader
GSC App
Geçen sene içerde kaybettiğimiz maclar gibi mi?Dua et belhanda oynamadi. Yoksa bu maci 2-0 kaybedip, 10 kisi ile tamamlardik
fb ve bjk maclarin icine ediyordu hainlikleriyle. Hele bjk macinda VAR olsaydi daha 5 dk da kirmizi yemisti sari yerine. Al sana giden SampiyonlukGeçen sene içerde kaybettiğimiz maclar gibi mi?
Boyle harektleri yok demiyorum ama kotu oynadigimiz butun maclarida bu adamin ustune atmayinfb ve bjk maclarin icine ediyordu hainlikleriyle. Hele bjk macinda VAR olsaydi daha 5 dk da kirmizi yemisti sari yerine. Al sana giden Sampiyonluk
Kötü oynadığımız maçlar genel olarak deplasman maçları. O maçlar için zaten tüm forum ve hatta taraftarlar hem fikir sanırım, deplasmana gitmek için masraf etmesek de olur durumunda herkes.Boyle harektleri yok demiyorum ama kotu oynadigimiz butun maclarida bu adamin ustune atmayin
cogunda bu öne cikiyor. Birde Aldigi Maas ve Bonservis icin elestirmiyecekmiyiz? Tabiki bunu digerlerine nazaran hunharca elestirecegiz. Hem Kimin yerine geldi, kimin Nr'sini aldi, Ne kadar ödedik. Ne yapti/yapmadi.Boyle harektleri yok demiyorum ama kotu oynadigimiz butun maclarida bu adamin ustune atmayin
Mariano ve Maicon oynamayinca mutsuz oluyormuş beyefendi
Bu yorum ciddi ise vay bizim halimize.Brezilya cetesi herkesin ustundedir takimda. Baskan dahil herkes ayagini denk almalıdır.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunu nerde söylemişMariano ve Maicon oynamayinca mutsuz oluyormuş beyefendi